FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Universitatea Craiova, sancționată din cauza incidentelor de la derby-ul cu FCSB

Jucătorii Craiovei salută suporterii după meciul cu FCSB // foto: Imago Images
Jucătorii Craiovei salută suporterii după meciul cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 15:40 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 15:47

Comisia de Disciplină a FRF a amendat clubul Universitatea Craiova cu 2.500 de lei pentru incidente înregistrate la meciul cu FCSB, câștigat de bucureșteni cu 3-2.

„În temeiul art. 54.2 și art. 54.6 din RD, se sancționează clubul Universitatea Craiova cu penalitate sportivă de 2.500 lei”, se arată pe site-ul lpf.ro.

Universitatea Craiova, sancționată pentru incidentele de la meciul cu FCSB

Articolul 54.2 din Regulamentul Disciplinar face referire la „inscripții conţinând sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/xenofobe” afișate de spectatori și prevede sancțiuni de la 5.000 la 70.000 de lei clubului pe care l-au susținut spectatorii în cauză.

Totuși, sancțiunea Craiovei a fost redusă, conform punctului 6 al articolului 54 din RD, care spune că „sancțiunile pot fi reduse sau chiar anulate dacă jucătorul sau clubul respectiv dovedesc că nu a existat sau a existat o culpă minimă a sa în săvârşirea abaterii sau dacă alte motive serioase o justifică”.

Pe teren, FCSB s-a impus la limită, scor 3-2, la capătul unui meci spectaculos. Vicecampioana a tranșat meciul în prelungiri, grație unei execuții spectaculoase semnate de Andrei Cordea.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist

Nelu Varga, avertizat: „Cred cu tărie în Mutu, dar nu e pregătit să antreneze CFR-ului, rezultatele sale lasă de dorit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
prazberg
prazberg  •  05 Decembrie 2021, 07:06
Postat de prazberg pe 04 Decembrie 2021, 23:24

Cand peluza *** a aruncat cu sticle si pantofi ai avut ceva de zis? Ce trebuia sa se intample atunci? ***?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazberg
prazberg  •  04 Decembrie 2021, 23:24
Postat de kuba pe 03 Decembrie 2021, 17:07

Stadionul Clonei trebuia suspendat si minim 3 etape fara suporteri....adica fara aia 101 pisi nord.

Cand peluza *** a aruncat cu sticle si pantofi ai avut ceva de zis? Ce trebuia sa se intample atunci? ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  04 Decembrie 2021, 09:06
Postat de observator_federal pe 03 Decembrie 2021, 17:16

Andrei Cordea a jucat anul trecut la Clinceni de vreo 8 ori (!) mai multe minute decât coechipierul lui Matkovic. Cordea a marcat atunci 3 goluri iar Markovic 4 (cu o medie de sub 30 minute jucate pe meci) !! Anul ăsta, Markovic iarăși are puține minute jucate (media sub 43 minute pe meci) dar a înscris 6 goluri (tuturor echipelor din București și sectorul Ilfov!!). Cordea a marcat cu noroc -că s-a ferit Vinicius din calea șutului- și toată lumea e în extaz. Octavian Popescu are un sezon penibil iar Ianis Stoica a marcat 6 goluri „în toate competițiile" (din care două divizionarei C din Hunedoara, în meciul decis în prelungiri de condiția fizică precară a gazdelor) și e de așteptat ca presa să-l vopsească cu talent și să-i ascundă incidentul de la U21 cu Mexicul. .. DAR DE CE NICI MĂCAR TRANSFERMARKT NU I-A CONTORIZAT CARTONAȘUL ROȘU DIN MECIUL CU MEXICUL?? Massmedia noastră sportivă s-a compromis total. TOTAL.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează