FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga, avertizat: „Cred cu tărie în Mutu, dar nu e pregătit să antreneze CFR-ul rezultatele sale lasă de dorit”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 15:14 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 19:53

Fostul internațional Florin Prunea (53 de ani) avertizează conducerea clubului CFR Cluj cu privire la Adrian Mutu (42), pe care nu-l consideră suficient de pregătit pentru a antrena echipa campioană în prezent.

Federația Română de Fotbal încearcă să-l aducă pe Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, la cârma primei reprezentative. În această eventualitate, liderul Ligii 1 s-ar afla în căutare de antrenor în timpul pauzei de iarnă.

Numele lui Adrian Mutu a fost imediat vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu, relația de prietenie dintre „Briliant” și patronul CFR-ului, Nelu Varga, fiind una de notorietate.

În acest context, Florin Prunea avertizează că „Mutu nu este pregătit să antrenze un club de talia CFR-ului”. Totuși, fostul portar afirmă că Mutu este un antrenor în care crede „cu tărie”.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, acuzaţi că au dat cu bâta-n baltă la negocierile cu Dan Petrescu » „E orgolios, se gândește că e ceva în neregulă!” + Cine poate debloca totul
SELECȚIONER
Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, acuzaţi că au dat cu bâta-n baltă la negocierile cu Dan Petrescu » „E orgolios, se gândește că e ceva în neregulă!” + Cine poate debloca totul

Florin Prunea: „Adrian Mutu nu este pregătit să antreneze CFR Cluj” 

„Adrian Mutu nu este pregătit să antreneze un club de talia CFR-ului sau echipa națională. Este un antrenor care-mi place, cred în el cu tărie, dar deocamdată pe unde a fost, rezultatele au cam lăsat de dorit.

Adi Mutu cred că trebuie să-și facă mâna, cum spun antrenorii, să înceapă de jos, pentru că CFR Cluj este un club greu, de sus până jos, cu foarte mulți oameni serioși, care se pricep la fotbal, plus sponsori destul de puternici. De asta nu cred în varianta Adi Mutu. Cu siguranță va avea alte oferte, este un antrenor de viitor”, a spus Prunea la Pro X.

Adrian Mutu a fost aproape de CFR Cluj și în decembrie 2020, când Dan Petrescu a părăsit echipa, dar în locul „Briliantului” a fost preferat Edi Iordănescu. La finalul sezonului trecut, Mutu a fost din nou aproape să bată palma cu alb-vișiniii, dar Marius Șumudică a fost numit antrenor. 

Adrian Mutu a pregătit-o ultima dată pe FCU Craiova, la care a rezistat 4 luni. Bilanțul său nu a fost unul pozitiv: 12 meciuri, 3 victorii, 3 egaluri și 6 eșecuri. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu, iritat de întrebarea unei jurnaliste: „Cred că glumești, nu?”

Ilie Dumitrescu nu-l menajează pe Denis Alibec, exclus din lot de Petrescu: „Nu poți să faci așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
189254898748309
Claude SH  •  04 Decembrie 2021, 07:50

Mai e Sandoi, poate chiar Ciobotariu. Ambii se descurca fără jucători, iti dai seama când vor avea jucători.

dodo001
dodo001  •  03 Decembrie 2021, 19:45

Mai bun Edy decat Mutu. Asta e clar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează