FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, acuzaţi că au dat cu bâta-n baltă la negocierile cu Dan Petrescu » „E orgolios, se gândește că e ceva în neregulă!” + Cine poate debloca totul

Răzvan Burleanu (dreapta) și Mihai Stoichiță
Răzvan Burleanu (dreapta) și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 11:37 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 12:21

Fostul internațional Florin Prunea (53 de ani) a comentat varianta ca Dan Petrescu (53), colegul său din Generația de Aur, să devină selecționerul primei reprezentative a României. 

Fostul portar nu înțelege cum CFR Cluj ar putea renunța la Dan Petrescu fără ca Federația să achite clauza de reziliere a contractului pe care „Bursucul” l-a semnat cu campioana României. Prunea vede un singur scenariu în care acest lucru s-ar petrece: acela ca Vasile Dîncu, ministrul Apărării și un apropiat al clubului vișiniu dar și al lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, să intervină.

Mihai Stoica e contrariat de negocierile dintre FRF și Dan Petrescu: „CFR nu vrea niciun ban? Devine sponsorul Federației?”
Selecționer
Mihai Stoica e contrariat de negocierile dintre FRF și Dan Petrescu: „CFR nu vrea niciun ban? Devine sponsorul Federației?”

Florin Prunea: „«Domn profesor» Dîncu are cheia la CFR Cluj”

„Nu cred eu că se va opune cineva dacă domnul Dîncu va da un ordin. Mai greu de rezolvat e cu Petrescu, nu cu CFR. Știe toată lumea, domn profesor este cel care are cheia la CFR, din toate punctele de vedere. 

Eu nu cred că în lumea asta a mai existat așa ceva, să ai o clauză de reziliere de câteva sute de mii de euro, iar clubul să-și permită să piardă atât clauza, cât și un antrenor foarte bun. Ar fi prea mult pentru CFR”, a declarat Prunea la Pro X. 

Florin Prunea: „Dan Petrescu, a patra variantă a Federației!”

Ulterior, Prunea a criticat Federația, care a demarat discuțiile cu Dan Petrescu abia după ce a discutat cu Mirel Rădoi, Gică Hagi și Răzvan Lucescu. Fostul portar a făcut o trimitere la declarațiile directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care spusese că „Bursucul” nu este a treia lor variantă, ci că nu au dorit să îl abordeze pe acesta cât timp el pregătea meciul cu Randers din Conference League.

„Aș comenta ce a spus despre Petrescu, că nu este a treia variantă. Păi cum nu? De ce nu au mers prima dată să vorbească cu Dan Petrescu, dacă-l doreau așa mult? Iar Petrescu e orgolios, se gândește: «stai, mă, puțin, că e ceva în neregulă. De ce n-au venit la început la mine?»

Petrescu, pentru FRF, este a treia variantă! Sau chiar a patra, dacă-l punem pe Mirel. Când vrei să pleci la un drum cu un om, te duci la el și faci tot ceea ce depinde de tine să rezolvi. Cum patronul CFR-ului s-a urcat în avion și nu a plecat de la Dubai până l-a convins. Așa se face”, a declarat Prunea. 

Mai multe știri despre Dan Petrescu: 

Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”

Oferta pusă de masă de FRF pentru Dan Petrescu » Ce salariu i-a propus Federația în comparaţie cu ce are la CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  05 Decembrie 2021, 13:42

Astia n-au nevoie de un antrenor cu personalitate si cv pentru ca ar face 3,14bis pe ei! Discutiile sint ca sa NU vina, nu ca sa vina!

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Decembrie 2021, 11:58

Prunea e cel mai fitilist om din fotbalul românescv

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  03 Decembrie 2021, 14:14
Postat de Nicolae Grecu pe 03 Decembrie 2021, 13:31

Nici Gică Popescu n-are atâta ură pe Burleanu ca Prunea

Asta e o bila neagră pentru pușcăriaș

Vezi toate comentariile (17)
Comentează