FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu nu-l menajează pe Denis Alibec, exclus din lot de Petrescu: „Nu poți să faci așa ceva”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 12:39 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 16:44

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

CONTEXT:

  • Denis Alibec a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului cu Clinceni (2-0), fără să ceară permisiunea, nemulțumit că Dan Petrescu nu intenționează să îl trimită pe teren.
  • Atacantul nu s-a mai întors de la vestiare, iar scuza de la final nu a fost mulțumitoare pentru conducerea campioanei: „Am avut nevoie la baie”.
  • Exclus din lot de CFR, Alibec va primi cel probabil și o amendă pe măsură.

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Dan Petrescu și consideră că Alibec a greșit prin gestul său și îl îndeamnă pe atacantul clujenilor să-și ceară scuze în fața antrenorului.

„Sunt momente când trebuie să accepți și acest statut. Petrescu își dorește ca toți jucătorii să fie într-o formă foarte bună și să demonstreze. Cel mai bun exemplu e Costache. Nu a jucat tot timpul, dar a intrat și a făcut-o foarte bine, a dat gol și pasă de gol. Ca statut, e un jucător de echipă națională, un jucător important, care trebuie să facă diferența. 

Așteptările sunt mai mari la Alibec. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut, după care să demonstreze la antrenament, să muncească foarte mult și să îi arate antrenorului că este o soluție. Așa s-a întâmplat și cu Debeljuh și Omrani. Cum să pleci de pe bancă? 

Ai o problemă, te duci repede, rezolvi... Nu ai cum.. Nu îți convine statutul ăsta, nu te simți confortabil, dar nu poți să faci așa ceva. În Anglia, în minutul 15, trebuie să ieși la încălzire. Chiar dacă nu intri, trebuie să ieși la încălzire”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Mihai Stoica a vorbit și el despre gestul atacantului

Managerul general al celor de la FCSB a analizat și el purtarea lui Denis și a amintit de un moment petrecut pe vremea când Alibec evolua la FCSB

„Când îl aduci pe Alibec, trebuie să știi că se pot ivi și episoade de acest gen. El nu e un băiat rău, e un băiat excepțional, dar e copilăros. Are gesturi de copil”, a declarat MM la TV Telekom Sport. 

„Alibec dă randament pe contraatac, cum juca Șumudică la Astra. E un jucător puternic, de moral. Dacă îi știi «PIN-ul», îl câștigi! CFR joacă pe contraatac doar în Europa, nu și în Liga 1”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor.

MM Stoica a amintit și de conflictul cu Alibec de la FCSB

„N-ar fi trebuit să trecem peste acel episod, care a fost mai dur decât ce s-a întâmplat acum la CFR. A fost o greșeală a noastră”, a spus Stoica, în această seară. 

Managerul s-a referit la meciul Viitorul - FCSB 1-0 din septembrie 2017. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: „Coboară, bă, să iei mingea!”. 

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: „Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”. 

După meci, cei doi au avut un dialog dur pe WhatsApp, pe care jurnaliștii Gazetei Sporturilor l-au prezentat în exclusivitate la acel moment. 

Becali a trecut atunci peste ieșirea atacantului. O greșeală, în opinia lui MM.

Citește alte știri din Liga 1:

Ce mutare a încercat Porumboiu! La un pas să bată palma cu Dan Petrescu: „Toate condițiile erau rezolvate, dar alegerea lui a fost alta”

Mihai Stoica l-a ironizat pe Sebastian Colțescu după gafa din Chindia - Sepsi: „Dacă nu ar fi careuri, ar fi top trei în lume”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
knuty
knuty  •  01 Decembrie 2021, 17:26

Cam asta e vocabularul PROSTILOR:"Nu poti sa faci asa ceva"Num exista articol sa nun apara propozitia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează