FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Reacții categorice după Farul - Sepsi: „Mi se pare o problemă de atitudine” + Ce a remarcat MM Stoica

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 07:25 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 09:54

Basarab Panduru și Mihai Stoica au comentat jocul prestat de Sepsi în înfrângerea cu Farul, 1-2.

Cei doi analiști s-au pus de acord, declarând că formația lui Gică Hagi merita victoria, și au analizat trupa lui Liviu Ciobotariu, explicând ce probleme au remarcat.

„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”
FARUL - SEPSI 2-1
„Tonul a fost ridicat, eram supărat” » Hagi dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Sepsi și care e noua filosofie din club: „Acest lucru ne interesează acum”

Basarab Panduru: „E o problemă de atitudine”

„Mi s-a părut mai bună Farul. Sepsi nu cred că trece printr-o perioadă bună. Am spus de etapa trecută că văd ceva bună. Te așteptai că în repriza a doua să vezi ceva, dar nu s-a întâmplat absolut nimic! Nu știu ce se întâmplă cu Sepsi, dar nu știu acum dacă e bine...

E o problemă de atitudine. Asta văd și eu. Nu mi se pare că jucătorii trag, că arată ca o echipă și că fac totul ca să câștige un meci. În repriza a doua nu mi se pare că au făcut asta”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Mihai Stoica: „Se vedea clar că Farul va câștiga”

Mihai Stoica a încercat să găsească explicații pentru forma slabă în care se află Sepsi, după începutul bun din Conference League.

„La Sepsi, doar golul lui Ştefănescu rămâne la capitolul realizări. În rest... Se vedea clar că Farul va câștiga meciul, chiar dacă Sepsi a mai ajuns prin careu. În continuare, cred că Sepsi suferă şi pentru că lipsesc cei doi mijlocași centrali - Păun şi Rodriguez. E o scuză şi nu prea e o scuză.

Întâlneşti o echipă care a avut dificultăți în ultimele jocuri şi nu le pui mari probleme. Farul a avut multe ocazii. Budescu singur a avut mai multe ocazii decât a avut Sepsi.

Faţă de cum a început campionatul şi de cum s-a reprezentat în cupele europene... Să nu uităm că în afara dublei victorii la scor cu bulgarii, a urmat o dublp în care a eliminat o echipă obişnuită cu cupele europene, iar în dubla cu Bodo Glimt a arătat foarte bine, poate cel mai bine dintre toate echipele românești. Iar acum parcă e o altă echipă”, a spus și Mihai Stoica. 

VIDEO Gol de PlayStation marcat în Farul – Sepsi

Citește și:

Larie, dezvăluire surprinzătoare după Farul - Sepsi: „Nu am vrut, dar Mister mi-a zis” » Cum a reacționat Hagi

Semnalul tras de Liviu Ciobotariu după încă un pas greșit făcut de Sepsi: „Dacă nu, se complică lucrurile”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează