FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Transfer surprinzător realizat de Gheorghe Hagi la Farul » Suma importantă pe care o plătește pentru căpitan

Costinel Tofan, sursa / FC Argeș
Costinel Tofan, sursa / FC Argeș

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 11:47 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 15:10

Farul Constanța continuă campania de transferuri și aduce un jucător care evoluează în liga a doua.

Mai mult decât atât, formația lui Gheorghe Hagi achită o sumă importantă pentru a-și asigura serviciile jucătorului de la FC Argeș. Conform Fanatik, este vorba despre Costinel Tofan, 27 de ani, fundaș dreapta.

L-a dat matematica de gol! Fotbalist african, născut la 4 ani după decesul mamei sale! La ce campioană din Europa joacă acum
CAN 2024
L-a dat matematica de gol! Fotbalist african, născut la 4 ani după decesul mamei sale! La ce campioană din Europa joacă acum

Farul plătește 200.000 de euro pentru jucătorul din liga a doua

Cele două cluburi s-au înțeles, iar jucătorul va ajunge în cantonamentul Farului, anunță sursa citată. Tofan a intrat în ultimele 6 luni de contract cu piteștenii și este liber să semneze cu orice echipă. 

Pentru a-l transfera chiar acum, campioana României achită 200.000 de euro, plus procent de 20%.

Mai mult decât atât, Gheorghe Hagi trimite la divizionara secundă 1-2 jucători, cel mai probabil tineri, pentru a prinde mai multe minute. 

FC Argeș traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere sportiv. Formația lui Eugen Neagoe a retrogradat în liga a doua la finalul sezonului trecut, după barajul pierdut cu Dinamo și nu se regăsește nici în acest sezon.

Piteștenii sunt doar pe locul 15 în liga a doua după 15 partide, cu 18 puncte acumulate. Primele 6 formații la finalul sezonului regulat se califică în play-off.

Tofan evolua pentru FC Argeș din 2017 și a fost dorit de Universitatea Craiova după retrogradarea echipei sale, însă a preferat să rămână în Trivale. 

Al doilea transfer realizat de Farul în această iarnă

Costinel Tofan este al doilea jucător transferat de campioana României în această iarnă, după Ronaldo Deaconu, 26 de ani.

După doi ani, Deaconu s-a întors în fotbalul românesc. A plecat de la Gaz Metan, în martie 2022, la chinezii de la Shaanxi Chang'an Athletic, după care, în vara trecută, a ajuns la polonezii de la Korona Kielce. Iar acum a semnat cu Farul.

Cu polonezii mai avea contract până în vara acestui an, dar cele două părți au ajuns la un acord amiabil de reziliere a înțelegerii. Astfel, mijlocașul ofensiv a semnat cu Farul, din postura de jucător liber de contract.

VIDEO Ronaldo Deaconu vrea la echipa națională: „Sper să conving prin evoluțiile mele”

Citește și:

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu

Atac frontal la Gică Hagi: „Bine că n-a intrat pe mâna lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  11 Ianuarie 2024, 14:04

Cred că ne prostești domnule Ene, ăsta la cât e de zgârcit și setat pe chilipiruri, n-ar da 200000 de euro pe un jucător, mai ales unul aflat spre sfârșit de contract.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează