FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - U CLUJ

Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă: „Vreau să fiu eu fericit, nu el supărat”

Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă: „Vreau să fiu eu fericit, nu el supărat”
Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă: „Vreau să fiu eu fericit, nu el supărat”

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 13:20 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 13:47

U Cluj a ajuns la Constanța, iar Gică Hagi i-a permis lui Neluțu Sabău să se pregătească în baza sportivă a ”marinarilor”. A contat amiciția de zeci de ani între cei doi foști componenți ai Generației de Aur

U Cluj a ajuns la Constanța, cu avionul, pentru etapa cu Farul de mâine seară, sâmbătă, de la ora 21:45. Ardelenii sunt pe val înaintea confruntării de la malul mării, 5 meciuri consecutive fără eșec, patru în campionat, unul în Cupă, trei victorii și două remize.

Ioan Ovidiu Sabău, 55 de ani, a primit aprecieri publice din partea elevilor săi, este în fața unei confruntări speciale, cu campioana en titre, contra bunului său prieten Gheorghe Hagi, 58 de ani.

De ce a ajuns U Cluj să se lupte la play-off: „Și-au câștigat respectul meu, eu pe al lor. Le dau libertatea de a decide și ceea ce ține de program”
U CLUJ
De ce a ajuns U Cluj să se lupte la play-off: „Și-au câștigat respectul meu, eu pe al lor. Le dau libertatea de a decide și ceea ce ține de program”

De unde poate veni pericolul pentru U Cluj: ”Budescu poate să inventeze”

”Întâlnim campioana, o echipă bine antrenată de Hagi, cu niște principii de joc, o formație destul de omogenă, cu jucători care, dacă sunt lăsați și au spații, sunt greu de blocat. Budescu poate să inventeze un șut, o pasă, are calitate pentru campionatul nostru.

Va trebui noi să arătăm foarte bine, să respectăm ceea ce am antrenat tactic. Vom stabili detalii înainte de joc cum trebuie să abordăm partida, să vedem ce ni se potrivește, dar e clar vreau atitudine. Deși hai să nu mai vorbesc de atitudine, echipa a avut mereu, ideea e să avem o formă sportivă bună. Jucătorii care pot face diferența să poată lua cele mai decizii când ne apropiem de careul advers.

Să nu fim o echipă timidă, să avem curaj și să venim cu ceva de la acest meci”, a declarat Neluțu Sabău în avancronica acestei confruntări.

Gest unic în fotbalul românesc! Hagi i-a permis lui Sabău să se antreneze la el acasă: „Vreau să fiu eu fericit, nu el supărat”

Am încredere că am jucători de calitate, valoroși, nu se pune problema să fim timizi. Vrem să avem posesie, să controlăm jocul! Am fost superiori la posesie, probabil, adversarii vor veni sus, ne vor presa, așa că s-ar putea să apelăm și noi la pase lungi
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Sabău a deconspirat gestul lui Hagi: „Două antrenamente. Îi mulțumesc, este de apreciat”

Cei de la Farul au permis adversarilor de la U Cluj să se pregătească în baza de pregătire a alb-albaștrilor, înaintea confruntării directe!

”Va fi un meci interesant, de-abia aștept să-l văd pe Gică. Avem posibilitatea și să facem două antrenamente acolo la el, îi mulțumesc că a fost de acord, este de apreciat! Sper să facem un joc consistent și să arătăm mai bine decât la meciul cu Sepsi.

Sperăm ca Farul să nu prindă o zi foarte, foarte bună. A luat campionatul, au venit niște schimbări, poate și o anume automulțumire, plus încărcătură. Este o echipă imprevizibilă, poate să joace foarte, foarte bine sau să facă un joc modest. Sperăm ca noi să jucăm bine”, a reacționat ardeleanul.

Cum vede Neluțu Sabău lupta la titlu

A vorbit și despre prietenia specială, de ani buni, cu Gică Hagi. Împreună au fost la echipa națională sau în cadrul ”Bresciei Romena”.

”Nu vreau să-l văd pe el supărat, ci să mă văd pe mine fericit! Când am învins la Cluj, a acceptat superioritatea noastră, a apreciat jocul nostru, suntem profesioniști, ne dorim să câștigăm, dar deși suntem afectați suntem fair-play.

Campionatul e lung, e devreme să vorbim de o favorită. E adevărat că FCSB e o echipă matură, CFR Cluj nu cedează, Rapid e în formă și bine organizată, dar și Farul poate să creadă, să spere că poate să-și revină.

Fossati s-a accidentat, de ce mi-a fost teamă n-am scăpat, așa se întâmplă cu jucătorii care stau o perioadă lungă, să vedem pentru cât timp l-am pierdut. Manu e la 50 la sută, mai avem nevoie de două săptămâni. Luna viitoare va fi pregătit de un joc întreg. Are multă calitate
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

VIDEO Șumudică a intrat peste Săbău în cameră și a rămas blocat: „Avea o pijama de ziceai că schimbă uleiul la CICLOP”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Un elvețian trecut prin Superliga a transmis românilor cum pot răpune echipa lui Murat Yakin: „Contraatac și atenție în ultimele minute!” + Mesaj pentru U Cluj

EXCLUSIV De ce nu au loc gloriile la Dinamo din Liga 1? Danciu-gol: „Realitatea deranjează”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  20 Octombrie 2023, 17:59

Poate citeste articolul si Alin(atul) Stoica sa invete despre moralitate, caci taica-sau nu a avut timp sa-l invete...

Moshu
Moshu  •  20 Octombrie 2023, 17:18

Bai,ce dracu' cauta clipul cu sumulica in articolul asta cu oameni seriosi,talentati si profesionisti ? El nu-i din filmul asta ...bre !!

gimiskutze
gimiskutze  •  20 Octombrie 2023, 16:51

Un articol scurt, de bun simt si la obiect! Se poate GSP! Cit priveste cei doi antrenori + Petrescu..alta stofa decit ceilalti antrenori romani. Hagi stie ce stie, Sabau dovedeste ca poate mult mai mult! Bravo lor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează