FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce nu au loc gloriile la Dinamo din Liga 1? Danciu-gol: „Realitatea deranjează”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 14:53 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 15:23

Ionel Dănciulescu, 46 de ani, și-a spus opinia vizavi de faptul că niciun fost fotbalist al „câinilor” nu apare în staff-ul administrativ de la Dinamo 1948, comparativ cu gruparea din Liga 3, CS Dinamo.

Ionel Dănciulescu, 46 de ani, este managerul CS Dinamo, fostul mare atacant al „câinilor” sosind la clubul condus de Ionuț Popa în urmă cu trei ani.

Opinia lui Eugen Voicu de când a preluat clubul a rămas în picioare

Cei de la CS Dinamo, chiar dacă nu excelează în fotbal, comparativ cu alte discipline din cadrul grupării, au reușit să atragă mai multe nume sonore din istoria roș-albilor, pe lângă Danciu-gol mai fiind cooptați, de-a lungul ultimilor ani, Dănuț Lupu, Daniel Iftodi, Dumitru Moraru, Marius Niculae, Florin Bratu și, de ieri, Ionuț Lupescu.

Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu: revine în 2024! Cum a comentat jucătorul sibienilor
SUSPENDARE
Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu: revine în 2024! Cum a comentat jucătorul sibienilor

Spre deosebire de clubul din prima divizie, FC Dinamo 1948, acolo unde nu apare nicio fostă glorie a „câinilor” în structurile de conducere.

Fostele glorii sunt bine-venite alături de noi, nu știu dacă experiența pe care o au mulți dintre ei este cea pe care ne-o dorim noi. Nu spunem nu, evident mai sunt si excepții… Dar în planul nostru, astăzi, nu intră în atenția noastra să colaboram cu foști sportivi pe poziția de management
Eugen Voicu, acționar majoritar Dinamo, în martie 2023, la prima conferință de presă la club

Danciu-gol ferm: „Spunem adevărul și realitatea deranjează”

Ionel Dănciulescu va colabora cu Ionuț Lupescu, care trebuie să elaboreze un proiect privind Academia celor de la CS Dinamo, care, în viitor, ar putea fuziona cu cea de la FC Dinamo 1948. Danciu-gol a vorbit despre faptul că foștii jucători importanți ai „câinilor” nu se regăsesc în staff-ul administrativ al grupării din primul eșalon.

„Au politica lor. De ce nu sunt fostele glorii acolo? Poate faptul că spunem adevărul și realitatea deranjează. Doar că noi nu putem minți pentru că noi chiar ținem la Dinamo.

Cei de la Dinamo din prima divizie au o altă viziune, nu acceptă, poate, alte opinii. Ei hotărăsc, eu nu spun că nu au făcut și lucruri bune. Dar poate nu e loc de foști fotbaliști în politica actuală a clubului.

Nimeni nu trebuie să se îndoiască de faptul că noi chiar vrem binele lui Dinamo", a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro.

Replică la întrebarea „Se salvează sau retrogradează Dinamo?”: „Refuz”

Unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria fotbalului dinamovist, alintat Danciu-gol de către fani, fostul fotbalist a fost chestionat: „Se salvează sau retrogradează Dinamo?".

„Nu vreau să mă gândesc la asta! Refuz”, a replicat Dănciulescu.

13trofee a cucerit Ionel Dănciulescu, ca fotbalist, patru cu Steaua, alte 9 cu Dinamo

2titluri de golgeter a bifat Danciu-gol în Liga 1, ambele ca jucător al \"câinilor\"

214goluri a marcat în prima divizie în 515 meciuri, al doilea puncher în clasamentul all time după Dudu Georgescu

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ionuț Lupescu, reacție în premieră după ce a bătut palma cu CS Dinamo: „Momentan, voi face doar atât. E ca la doctor”

VIDEO „Veți fuziona cu Dinamo din Liga 1?” » Răspunsul președintelui CS Dinamo și care va fi, mai exact, rolul lui Ionuț Lupescu în club

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
therealreddog33
therealreddog33  •  19 Octombrie 2023, 12:49

Posibil. Asta am citit și eu în presă, dacă chiar așa e, nu aș putea spune. Dar să ai un om ca Lupescu - mare fotbalist, ani de Bundesliga în spate, experiență la FRF si UEFA - disponibil să preia managementul executiv și să te gândești că Nicolescu (de meserie avocat, nici măcar cu studii de management, cu experiență limitată in fotbal) e mai indicat, asta nu pot să o înțeleg.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 Octombrie 2023, 07:56
Postat de therealreddog33 pe 18 Octombrie 2023, 15:41

Acuma sincer: nu vorbesc de Danciu, dar dacă nici Lupescu, cu experienta lui de Bundesliga, cu anii petrecuți la federație și apoi la UEFA nu ar fi adus o plus-valoare față de Nicolescu, atunci cine?! Adevărul e că nu se vrea de către R&W. La fel cum refuză și investitori. De ce? Asta trebuie să o clarifice ei, nu eu. Eu l-as fi dorit pe Lupescu la Dinamo, în Liga I...

stii de ce (cred eu) nu merg investitori la dinamo? pentru ca nu vor avea actiuni acolo. eu asa am inteles. da-ne bani noua (r&w) si noi decidem ce facem cu ei.

creeperno534
creeperno534  •  18 Octombrie 2023, 22:46

Bine zis liga 1, in liga 2 nu voia nimeni in afara de R&W sa se implice

Vezi toate comentariile (14)
Comentează