FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 0-3

După meci, direct la spital » Pigliacelli, cusut de urgență după faultul suferit în meciul cu Farul

Mirko Pigliacelli, după contactul cu Adrian Petre // foto: Imago Images +17   FOTO
Mirko Pigliacelli, după contactul cu Adrian Petre // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 08:09 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 08:27

Lovit de Adrian Petre în finalul meciului dintre Farul și CS Universitatea, 0-3, Mirko Pigliacelli (28 de ani) a fost transportat la spital. Participarea sa la meciul de Cupă cu Sepsi OSK este incertă.

Unica eliminare a meciului dintre Farul și CS Universitatea a venit în minutul 89. Adrian Petre a intrat periculos, cu talpa sus, asupra portarului Mirko Pigliacelli, în timp ce italianul se pregătea să degajeze.

Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”
CFR Cluj - FCSB
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”

Mirko Pigliacelli, transportat la spital după meciul cu Farul 

În urma contactului, Pigliacelli s-a zvârcolit pe teren de duere. El a primit îngrijiri din partea staff-ului medical, dar după meci a fost nevoit să meargă la spital pentru ca tăietura pe tibie cu care s-a ales să fie cusută. 

„Are o plagă deschisă pe tibie. A fost, cred eu, un atac neinspirat al lui Petre, nu cred că avea nevoie de acest lucru în minutul 90. Cred că Mirko va fi OK, merge la spital, o să trebuiască să fie cusut și sper să-l am la următoarea partidă”, a dezvăluit antrenorul Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de sâmbătă seara. 

În cazul în care Pigliacelli nu va fi în stare să apere poarta „juveților” la meciul cu Sepsi OSK de miercuri, din semifinalele Cupei României, David Lazar va fi titular, cu Denis Rusu, portarul de 31 de ani transferat de Craiova vara trecută, rezervă.

Mai multe știri din Liga 1: 

Moment rar! Reghecampf, scuze pentru „centralul” Popa: „O fază de amatori din partea mea. O să mă pedepsesc singur” + Aplaudat în direct

Crăciunescu a remarcat o greșeală majoră de arbitraj în Farul - CSU Craiova: „Nu trebuie să îl iei de gât ca la trânte”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  18 Aprilie 2022, 14:30

Inca o dovada ca n-are ce cauta pe un teren de fotbal...

p.rares
p.rares  •  17 Aprilie 2022, 11:37

Un cioban acest Petre,acesti indivizi nu au ce cauta in competitiile sportive.

lionforever
lionforever  •  17 Aprilie 2022, 11:36

Un nesimtit frustrat acest a petre nu afe nicio scuza pentru mizeria comisa mai ales ca era min89 si scorul 0-3. Cum se face ca dl rege aduna toti frustratii, seroni ii rupe piciorul lui bancu acum asta la un pas de acelasi lucru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close