FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC VOLUNTARI 3-0

Gică Hagi, în extaz după victoria cu Voluntari: „Cel mai bun meci al nostru” » Fotbalistul pe care l-a lăudat: „El ne-a dat încredere la pauză”

Gheorghe Hagi
Foto: Imago
Gheorghe Hagi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 16:30 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 17:22

Farul - FC Voluntari 3-0. La finalul partidei, Gheorghe Hagi, antrenorul constănțenilor, a comentat succesul formației sale în fața ilfovenilor.

Hagi a ținut să-și laude echipa pentru jocul bun contra ilfovenilor și îl elogiază pe portarul Marian Aioani pentru intervenția din finalul primei reprize, la marea ocazie a lui Armaș.

Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci
FARUL - FC VOLUNTARI 3-0
Gică Hagi a urlat la un copil de mingi și l-a făcut să plângă: „S-a speriat de mine că sunt «balaur»” + Cum s-a revanșat după meci

„Un meci foarte bun de la început până la sfârșit, Cred că este cel mai bun meci al nostru, poate doar cu CFR-ul am jucat mai bine. Acasă jucăm bine, fiecare meci are anumite detalii, anumite momente. Și azi momentul cel mai important a fost când Aioani a scos acea minge (n.r. - la ocazia lui Armaș). El ne-a dat la pauză încredere, am intrat cu 1-0. 

Apoi a venit acel penalty, am ratat, dar am rămas sus. Am schimbat sistemul, poziția atacanților la pauză. Nu am mai jucat în linie cu 3, am jucat cu 2 atacanți și unul în spatele lor și am făcut-o foarte bine. Am adus prospețime, le-am blocat mijlocul terenului, acolo unde ne-au pus foarte multe probleme după gol când nu mai aveam inițiativa. 

Sunt multe aspecte pozitive. Nedelcu, Iancu, Petre, Moldoveanu, jucătorii care au venit arată bine, au demonstrat că am făcut bine că i-am adus. În lupta aceasta arătăm bine, acasă arătăm foarte bine. Presiunea există oriunde”, a declarat Hagi la Look Sport.

Fiecare meci este o finală și trebuie să scoți tot ce poți din el. Ne bucurăm că a venit această victorie, după înfrângerea de acasă cu Chindia și egalul de etapa trecută.
- Gică Hagi, antrenor Farul

Citește alte știri din Liga 1:

Continuă calvarul accidentărilor pentru Elvir Koljic: „O să fie absent o perioadă mai lungă!”

Academica Clinceni continuă campania de transferuri » Ilfovenii au adus un jucător de la Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
105662257060988
Eugen Qy  •  13 Februarie 2022, 16:58
Postat de Gherhard Robert pe 12 Februarie 2022, 18:37

O tara corupta!!!voluntari..Botoșani.. farul..anul acesta dacă întra în play of..sunt cu ciobanul ***..Deci??O golănie de campionat..Și ciobanul ***..Ar trebui sa se ducă 9nca O data la pârnaie..

Pai exact ASTA a fost planul iesirii lui din parnaie. Sa faca din multipla Campioana, o multipla Vicecampioana, prin orice mijloace, inclusiv sabotarea acesteia din interior !!!

10206056252507072
Gherhard Robert  •  12 Februarie 2022, 18:37

O tara corupta!!!voluntari..Botoșani.. farul..anul acesta dacă întra în play of..sunt cu ciobanul ***..Deci??O golănie de campionat..Și ciobanul ***..Ar trebui sa se ducă 9nca O data la pârnaie..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close