FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

FOTO Fault violent în FC Voluntari - FCSB: „Criminalule!”

Constantin Budescu (32 de ani) a avut un clinci violent cu portarul Mihai Popa (21 de ani) în minutul 12 al meciului dintre FC Voluntari și FCSB. +5   FOTO
Constantin Budescu (32 de ani) a avut un clinci violent cu portarul Mihai Popa (21 de ani) în minutul 12 al meciului dintre FC Voluntari și FCSB.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 22:02 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 23:51

Constantin Budescu (32 de ani) a avut un clinci violent cu portarul Mihai Popa (21 de ani) în minutul 12 al meciului dintre FC Voluntari și FCSB.

Budescu a încercat să profite de gafa lui Ricardinho, dar a ajuns târziu la minge, iar Popa a reușit să prindă balonul în brațe. Numai că fotbalistul de la FCSB nu s-a mai oprit și l-a lovit cu genunchiul în cap pe goalkeeperul ilfovenilor.

Fault violent în FC Voluntari - FCSB

+1 FOTO
  • Capturi TV @ Digi Sport 1

Arbitrul George Găman i-a acordat doar cartonașul galben lui Budescu.

Fondul sonor a captat mai multe strigăte reprobabile, venite din tabăra gazdelor: „Animalule! Criminalule!”.

Câteva minute mai devreme, Budescu a solicitat o lovitură de la 11 metri după un duel cu Cristi Costin. Prea puțin pentru Găman pentru a acorda penalty oaspeților.

FC Voluntari - FCSB. Edi Iordănescu, despre alegerea echipei de start

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB, a comentat schimbările din echipa de start a roș-albaștrilor pentru meciul cu FC Voluntari.

„Radunovic este suspendat, Șerban este accidentat, Ovidiu Popescu care mai putea evolua acolo a făcut doar două antrenamente cu echipa. Am încercat să găsim soluții și eu cred că Haruț se pliază, chiar dacă îi va fi puțin incomfortabil pe picior schimbat, va trebui să se pună în slujba echipei și să ajute echipa cum poate mai bine. 

Pe Keșeru l-am menajat puțin pentru că a jucat în toate meciurile, are și el o vârstă, este i el după o perioadă foarte încărcată și încercăm să-l protejăm și să avem și soluții pentru repriza a doua”, a declarat Edi Iordănescu la flash interviul de dinaintea meciului cu ilfovenii.

Cum arată FCSB în meciul cu FC Voluntari: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Haruț - Șut, Oaidă, Fl. Tănase - Olaru, Budescu, Oct. Popescu 
REZERVE: Straton, Miron, Ov. Popescu, V. Gheorghe, Keșeru, Dumiter, I. Stoica, Musi, Cordea

FC Voluntari arată foarte bine, cu un antrenor cu experienţă bogată, care a arătat multe lucruri bune. A adus o doză importantă de încredere echipei. Se vede că au încredere, construiesc o identitate. I-am văzut şi mi-a plăcut ce am văzut, chiar şi atunci când au pierdut. 

Să nu uităm de seria extraordinară pe care au avut-o. Vin după nişte momente nu tocmai fericite, dar echipa a jucat. La Cluj au făcut un meci foarte bun, defensiv, toţi jucătorii au fost angrenaţi. Au jucători care au calitate, e o echipă care poate fi şi creativă Edi Iordănescu, antrenor FCSB.

- Edi Iordănescu, înainte de Voluntari - FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Ce spune Deian Sorescu după ce a fost reprimit în lot de Mircea Rednic: „M-am simțit foarte abătut”

Iuliu Mureșan, resemnat după o nouă înfrângere la scor a lui Dinamo: „Ne merităm locul în clasament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
jabs
jabs  •  08 Noiembrie 2021, 12:47

Daca asta e criminal, Cadu si mai ales Muresan ce trebuiau sa primeeasca, trebuiau exclusi in fotbal, cu interdictie sa se mai apropie de stadioane....Este ???

jabs
jabs  •  08 Noiembrie 2021, 12:46
Postat de magic4ever pe 08 Noiembrie 2021, 11:36

Rosu clar!

Pai daca asta e rosu, martzoagele voastre cate trebuiau sa ia cu FCSB ???

magic4ever
magic4ever  •  08 Noiembrie 2021, 11:36

Rosu clar!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează