FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Favoritul lui Becali, scos la pauză » FCSB a făcut 3 schimbări cu Voluntari după 45 de minute

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:05 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 22:52

Voluntari - FCSB. Mihai Lixandru, unul dintre favoriții lui Gigi Becali, a fost schimbat la pauză.

Asta deși mijlocașul defensiv nu avea cartonaș galben. În schimb, colegul lui de linie, Adrian Șut, era avertizat, dar a rămas în teren. În locul lui Lixandru a intrat Baba Alhassan.

Gigi Becali a dictat 3 schimbări la pauza meciului Voluntari - FCSB

Lixandru nu a fost singurul schimbat la pauză în tabăra celor de la FCSB. Gigi Becali i-a scos și pe Octavian Popescu și Luis Phelipe, aceștia fiind înlocuiți de Eduard Radaslavescu, respectiv David Miculescu.

La 3 minute de la revenirea de la cabine, FCSB a egalat prin Florinel Coman, care a marcat un gol superb, cu un șut la colțul lung. Pentru Voluntari, Andrei Dumiter deschisese scorul. În minutul 53, Florinel a reușit „dubla” și i-a dus pe roș-albaștri în avantaj.

Lixandru, unul dintre preferații lui Becali

Mihai Lixandru e unul dintre favoriții lui Gigi Becali, a devenit titular indiscutabil pe parcursul sezonului. Mijlocașul central chiar a primit o mărire de salariu.

„Lui Șut i-am făcut 15.000, lui Lixandru i-am făcut din 6.000 un salariu de 12.000 de euro. I-am chemat eu și le-am mărit salariul”, declara recent Gigi Becali.

„Lixandru și Șut poate mai cresc puțin, poate avem marfă de vânzare”, a mai declarat patronul de la FCSB. Mihai Lixandru are 22 de meciuri în acest sezon de Superliga, a marcat un gol și nu a dat vreo pasă decisivă. Mijlocașul central e cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt.com, în creștere față de startul sezonului, când era evaluat la 300.000 de euro.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Galeria FCSB a dominat fondul sonor

Citește și:

„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
FCSB
„Hoțului de hoți i-e frică!” » Negoiță, insinuare frontală la adresa lui Gigi Becali: „Și cu asta am spus tot!”
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”
FCSB
Gigi Becali a anunțat care este primul jucător care va veni la FCSB în sezonul viitor: „Îl iau la vară. N-avem niciunul ca el în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează