FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

VIDEO + FOTO Ce „Comenie”! » Florinel o salvează de unul singur pe FCSB și o ține pe Rapid la 10 puncte! Clasamentul ACUM

Florinel Coman în Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +29   FOTO
Florinel Coman în Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat joi, 29 februarie 2024 22:53 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 01:29

FCSB s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1. Florinel Coman a marcat golurile care au adus victoria în debutul reprizei secunde.

Meciul a început anost. Jucătorii celor două echipe păreau că acum joacă prima dată împreună. Multe pase greșite și nicio acțiune demnă de consemnat. Cel mai interesant aspect al jocului era Nicolae Dică, antrenorul gazdelor, care se agita întruna pe bancă. Clientul principal fiind Andrei Dumiter, după care a strigat de mai multe ori.

Mihai Pintilii, trimis în tribună de Sebastian Colțescu » Ce s-a întâmplat în minutul 37 din FC Voluntari - FCSB
FC Voluntari - FCSB
Mihai Pintilii, trimis în tribună de Sebastian Colțescu » Ce s-a întâmplat în minutul 37 din FC Voluntari - FCSB

Parcă știa Dică ceva

Dică îi cerea atacantului său să joace mai cu vână. Și parcă știa ceva. În minutul 17, fix Dumiter a deschis scorul. După fază fixă clasică: minge lungă spre Nemec, care a câștigat duelul cu Radunovic și a trimis mingea spre centrul careului, de unde Turda a prelungit pe spate spre Popescu, rămas liber în fața porții.

Mijlocașul a reluat slab cu capul, Târnovanu a respins, dar Dumiter a fost pe fază și a trimis mingea în poartă. Explozie de bucurie pe banca Voluntariului și în tribune, stupoare la FCSB.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FC Voluntari - FCSB

FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+25 FOTO

Au urmat câteva minute de presing roș-albastru. Și a apărut și prima ocazie. Coman pătrunde în careu, ciupește mingea peste portar, dar o trimite în bară. Încet, încet presiunea roș-albastră s-a stins. Și s-a intrat la pauză cu un scor pe care puțini îl așteptau: 1-0 pentru FC Voluntari. Și 7 puncte între FCSB și Rapid.

Trei schimbări la pauză, tot Coman punctează

La pauză a venit ordinul: 3 schimbări! Au ieșit Luis Phelipe, Popescu și Lixandru, au intrat Miculescu, Baba Alhassan și Radaslavescu. Dar tot Coman a salvat situația.

Cel mai activ jucător al roș-albaștrilor a reușit egalarea imediat după pauză (48), cu un șut plasat perfect, la colțul lung.

După 7 minute, Florinel a lovit din nou. A urmărit o minge lungă și deși era între doi adversari, a fost mai rapid ca ei. A trecut printre ei și a finalizat cu un șut plasat, pe jos, de la 14 metri. Iar banca roș-albastră a răsuflat ușurată. FCSB era iar la 10 puncte de Rapid.

FCSB, în control

De la 2-1, FCSB a „omorât” jocul. A controlat mijlocul terenului și a stat exact în apărare. A căutat golul de 3-1, dar fără să forțeze. Și-a păstrat energia pentru următoarele meciuri, cu Petrolul și cu Rapid, de care o despart acum 10 puncte (61 la 51).

Clasamentul Superligii, după FC Voluntari - FCSB 1-2

FINAL. FC Voluntari - FCSB 1-2

Florinel Coman, eroul celor de la FCSB

Florinel Coman a marcat o „dublă” imediat după reluare. Reușitele i-au fost dedicate lui Alexandru Pantea, fundașul stânga absent din cauza unei accidentări.

FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+25 FOTO

FCSB pregătește 3 schimbări la pauză

David Miculescu, Baba Alhassan și Eduard Radaslavescu au ieșit la încălzire. Sunt pregătiți pentru a fi introduși în repriza secundă. Au ieșit Phelipe, Lixandru și Octavian Popescu.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FC Voluntari - FCSB

FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FC Voluntari - FCSB / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
+25 FOTO

Mihai Pintilii, „ROȘU” în minutul 37

Charalambous a protestat la un fault suferit de Florinel Coman. Colțescu a venit la margine pentru a-l calma. Elias și Pintilii s-au retras spre bancă, dar Colțescu l-a chemat pe delegatul roș-albaștrilor cu intenția de a-i da „galben”.

Pintilii a refuzat să vină. „Vino aici, te rog frumos”, i-a spus Colțescu de câteva ori. Delegatul FCSB a refuzat, iar arbitrul i-a arătat „roșu”

Dică, agitat în debutul meciului FC Voluntari - FCSB

Nicolae Dică e foarte agitat pe margine, dă mereu indicații și le arată jucătorilor unde să se poziționeze. Spre deosebire, Elias Charalambous privește cu calm în aceste prime minute.

Primul client al antrenorului de la FC Voluntari a fost atacantul Andrei Dumiter. Dică a strigat către el de câteva ori. Atacantul nu i-a răspuns, iar Dică s-a întors către colaboratorii de pe bancă: „Nu aude?”.

VIDEO. Galeria celor de la FCSB domină fondul sonor la Voluntari

FC Voluntari - FCSB, echipele de start:

FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat - Rața, Crepulja - Dumiter, R. Popescu, A. Andrei - Nemec
Rezerve: Vâlceanu, R. Mustacă, Răduț, D. Florea, Armaș, Voican, Droppa, Paz, Cascini, Cocian, A. Ciobanu, Aliji
Antrenor: Nicolae Dică

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - L. Phelipe, Ad. Șut, Lixandru - Al. Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad, Panțîru, Miculescu, A. Pandele, M. Toma, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa
Antrenor: Elias Charalambous

  • Potrivit foii oficiale de joc, Charalambous și Pintilii au ales să îl înlocuiască pe suspendatul Darius Olaru cu brazilianul Luis Phelipe.

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Sebastian Colțescu (București) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița - Prahova) / A2: Cosmin Vatamanu (București) / Arbitru VAR: Radu Petrescu (București) / Arbitru AVAR: Valentin Porumbel (Oltenița - Călărași) / R1: Alina Ionela Peșu (Craiova - Dolj) / Observator arbitri: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea)

UPDATE 20:50 / FCSB nu și-a uitat rivala

Galeria celor de la FCSB nu uită de mare rivală. Printre încurajări, fanii liderului din Superligă au înjurat-o și pe Dinamo. Echipa oaspete este susținută de peste 500 de fani la Voluntari.

UPDATE 20:30 / FCSB a pășit pe gazon

După 5 minute, au ieşit şi cei de la FCSB. Moment în care galeria ilfovenilor a reluat scandarea „Steaua, nu uita, a venit şi ziua ta”.

+11 FOTO

UPDATE 20:25 / FC Voluntari a ieșit la încălzire

Cu 35 de minute înainte de start, FC Voluntari a ieşit la încălzire. Pe piesa „Eye of the tiger", din celebrul film Rocky

UPDATE 20:20 / Fanii se strâng la stadion

Câteva sute de spectatori și-au ocupat locurile în tribunele arenei „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Ce „Comenie”! » Florinel o salvează de unul singur pe FCSB și o ține pe Rapid la 10 puncte! Clasamentul ACUM

UPDATE 19:55 / Nea Gică: „Steaua, nu uita c-a venit și ziua ta!”

Nea Gică, liderul micuței galerii din Voluntari, a venit cu multă energie la stadion. Și-a luat portavocea și a început să strige: „Steaua, nu uita c-a venit și ziua ta!”.

UPDATE 19:40 / FCSB a sosit cu autocarul de rezervă

FCSB a ajuns la stadionul din Voluntari cu un autocar alb, cel de rezervă. Mijlocul clasic de transport, cel personalizat în culorile clubului, s-a stricat astăzi, chiar în drumul spre arenă.

+11 FOTO

VIDEO Gigi Becali: „La atâtea puncte distanță, nu mai am emoții”

Citește și alte știri din Superligă:

CCA i-a trimis lui FCSB un arbitru pe care Gigi Becali l-a criticat dur: „Dacă și el...”

Charalambous, pus în gardă de ce a văzut în Bănie: „Vom suferi cu Voluntari” + Ce spune despre escapada rapidiștilor: „Ai mei n-ar face așa ceva”

VIDEO / EXCLUSIV Rusescu a rupt legătura cu Mihai Stoica: „Relația noastră NU mai există!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (197)
John.Wick
John.Wick  •  01 Martie 2024, 22:23
Postat de Alex1965 pe 01 Martie 2024, 13:41

Ce dracu domnilor chiar ne credeti orbi.Nu sa vazut clar ca la ambele goluri si in special la golul doi jucatorii de la Voluntari alergau pe langa Coman chiar paralel cu el si nu il atacau deloc.Omenie mai mare ca asta chiar nu exista.Doar orb sa fii si nu o vezi.Ce ma intriga cel mai mult este faptul ca nici comentatorii nu zic nimic si nici cei din studio care comenteaza dupa meci nu remarca acest fapt destul de vizibil.Va spun eu ca pentru aceasta omenie urmeaza un transfer de la voluntari la FCSB.Cat despre Coman(Mbape de Romania)urmariti cu atentie ca in meciurile care se joaca cu adevarat pe teren nu face mai nimic.Iar bravii nostrii comentatori FCSB-isti spun atunci ca Mbape a pris o zi proasta.In rest numai de bine.

tot te mai ține oftica? e bineeee

VardyParty
VardyParty  •  01 Martie 2024, 19:44
Postat de D_veselu pe 01 Martie 2024, 17:48

1. De Blondu' din PS'97 zici? Ce să mă-nvețe ăla?! Io ți-am mai zis că m-au școlit ăilalți 2- Chipeșu și Gogoașă... n-am apucat să intru pe mâna "marelui blond". :-))) 2. Apă nu beau niciodată. Beau orice altceva... numa' apă nu. Nu ți-a zis Cătălin că mă antrenez pt concursu' cu sibianu' laslas... zis și setilă? :-))) Deocamdată n-am loc de el pe malul Cibinului. E barman șef acolo-n Mărjinime. Da' nu pt mult timp. Din toamnă pleacă după Joha... în US. (27!) :-))) 3. Tind la mai mult : mă duc zilnic la sala(h), ca vecinu' Sadiku - dinamovistu'. Dacă n-am greutăți... fac rost de ele asap, să am ce ridica, nea Piți! :-)))

Bravo bāiatule!!! Baza mea e în tine! Nu scāpa adversara din ochi!!

D_veselu
D_veselu  •  01 Martie 2024, 19:24
Postat de Doar_Divizia_B pe 01 Martie 2024, 18:42

Iata unul dintre momentele in care daca taceai filozof ramaneai. :D INFANTILITÁTE s. f. infantilism (2). (< it. infantilità) (Sursa: MDN )

Nu prea se folosește la fem., îl întâlnim mai mult la neutru. Dar ai dreptate. Se pare că m-am pripit. Am dat dovadă de infantilism. Nu degeaba am scris mai jos că "m-au școlit Chipeșu și Gogoașă". :-)))

Vezi toate comentariile (197)
Comentează