FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

FOTO Mihai Pintilii, trimis în tribună de Sebastian Colțescu » Ce s-a întâmplat în minutul 37 din FC Voluntari - FCSB

Mihai Pintilii (39 de ani), delegatul celor de la FCSB, a văzut cartonașul roșu în minutul 37 al partidei de la FC Voluntari, din runda cu numărul 28 a Superligii / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1 +29   FOTO
Mihai Pintilii (39 de ani), delegatul celor de la FCSB, a văzut cartonașul roșu în minutul 37 al partidei de la FC Voluntari, din runda cu numărul 28 a Superligii / FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de , - Publicat joi, 29 februarie 2024 21:52 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 22:11

Mihai Pintilii (39 de ani), delegatul celor de la FCSB, a văzut cartonașul roșu în minutul 37 al partidei de la FC Voluntari, din runda cu numărul 28 a Superligii.

Prima repriză a duelului de la Voluntari a fost foarte fragmentată. Sebastian Colțescu a fluierat des și a arătat 3 cartonașe galbene.

Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP
VAR
Așa se ia o decizie VAR în Superligă » Scene reprobabile surprinse de reporterii GSP

FOTO. Mihai Pintilii a văzut cartonașul roșu de la Colțescu în FC Voluntari - FCSB

În minutul 36, „centralul” l-a iertat de avertisment pe Ricardinho, după un fault comis asupra lui Florinel Coman. Intrarea a avut loc chiar în fața băncii de rezerve a gazdelor.

Charalambous și ceilalți oficiali ai oaspeților au protestat. Sebastian Colțescu a venit la margine pentru a-l calma.

Elias și Pintilii s-au retras spre bancă, dar „centralul” l-a chemat pe delegatul roș-albaștrilor cu intenția de a-i da cartonașul galben. Pintilii a refuzat să vină.

„Vino aici, te rog frumos”, i-a spus Colțescu de câteva ori. Delegatul FCSB a refuzat, iar arbitrul i-a arătat direct „roșu”.

Mihai Pintilii și-a lăsat legitimația pe bancă și a plecat fără a vocifera.

Sebastian Colțescu îi are în brigadă la FC Voluntari - FCSB pe asistenții Ionel Dumitru și Cosmin Vatamanu. În camera VAR se află Radu Petrescu și Valentin Porumbel.

VIDEO. FCSB a ajuns la stadionul din Voluntari într-un alt autocar

Citește și alte știri din Superligă:

Bogdan Andone și-a schimbat discursul față de meciul cu FCSB » Ce i-a reproșat arbitrului: „Asistentul meu a oprit ceasul!”
Botoșani - Sepsi
Bogdan Andone și-a schimbat discursul față de meciul cu FCSB » Ce i-a reproșat arbitrului: „Asistentul meu a oprit ceasul!”
Fostul fotbalist de la FCSB, „cucerit” de un jucător din Superliga: „Este un trend la nivel mondial”
SUPERLIGA
Fostul fotbalist de la FCSB, „cucerit” de un jucător din Superliga: „Este un trend la nivel mondial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Functionarul9
Functionarul9  •  03 Martie 2024, 12:17
Postat de lupu68 pe 01 Martie 2024, 09:24

Zau, ma? Chiar asa sa fi fost? Pai cum i-a aratat cartonasul rosu de la distanta nu putea sa i-l arate si pe cel galben, pe care intentiona sa-l arate din prima? Deci culoarea cartonasului depinde de distanta la care se afla "obiectul" penalizarii? Nu, tata, aici e vorba de orgoliul sinucigasului, care ne-a parlit cum a putut, pe unde ne-a prins. Lumea zicea la stadion ca ar fi bine daca si-ar mai spala din pacate, ca are multe, dar uite ca nu a facut-o. Coltescu a ramas un pacatos, asa cum a fost mereu.

Nu se poate schimba de niciun fel ! Asa este calapodul lui ...

Rotidana
Rotidana  •  01 Martie 2024, 14:09

Ce prostie asta sa-i chemi ca sa le arati cartonasele? Pai nu putea merge domn arbitru pana langa Pintilii sa-i arate cartonasul? Il dureau ghetele? Sau ii arata cartonasul de langa linia de tusa, ca il vedea Pintilii si de acolo! Si era galben clar. Dar domnu' arbitru orgolios nu si nu!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Martie 2024, 12:22

Greșit! Pintilie a protestat când Coltescu nu i-a dat , măcar un galben lui Dawa( se putea chiar rosu) când acesta ( ca deobicei , intrând la rupere) l-a călcat pe gheata pe extrema din Voluntari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează