FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - VOLUNTARI

FOTO Fază ciudată în Farul - Voluntari » Ambulanță pe teren și penalty dictat cu VAR după 3 minute + Verdictul specialistului

Penalty dictat cu ajutorul VAR în Farul - Voluntari / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +8   FOTO
Penalty dictat cu ajutorul VAR în Farul - Voluntari / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de , - Publicat sambata, 22 iulie 2023 19:15 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 19:27

Farul a egalat la 1 în meciul cu Voluntari printr-un penalty transformat de căpitanul Ionuț Larie. Faza din minutul 26 a fost una la limită, decizia venind în urma unei analize VAR.

Campioana s-a văzut condusă încă din minutul 9 al disputei cu Voluntari. Farul a preluat inițiativa, a atacat în valuri, iar egalarea a venit după jumătate de oră de joc, la capătul unei acțiuni confuze.

Penalty dictat cu ajutorul VAR în Farul - Voluntari

În minutul 26, Carnat a reluat cu capul în careul ilfovenilor. După ce a lovit mingea, s-a ciocnit Igor Armaș. „Centralul” Ionuț Coza a lăsat inițial jocul să meargă. Cei doi fotbaliști implicați în duel au acuzat dureri, fiind nevoie inclusiv de intervenția ambulanței. Carnat a fost preluat de medici, înlocuit imediat cu Rivaldinho.

+4 FOTO

Marcel Bîrsan, oficialul din camera VAR, l-a atenționat pe Coza în privința incidentului. A revăzut faza pe monitorul montat la marginea terenului și a dictat lovitură de la 11 metri.

Fază ciudată în Farul - Voluntari » Ambulanță pe teren și penalty dictat cu VAR după 3 minute + Verdictul specialistului
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Coza a considerat că Armaș a fost vinovat pentru ciocnire, deși dinamica fazei nu este clară. A dictat penalty, unul transformat de Ionuț Larie.

GSP a consultat un specialist în arbitraj: „Instrucțiunile primite când doi jucători sar la cap sunt să se urmărească două lucruri. Cine lovește mingea și dacă cel care nu ajunge la timp are o mișcare către capul adversarului. În cazul actual, decizia a fost una corectă”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Postolachi va juca în Franța! UTA a primit 300.000 € pentru transfer

Adrian Porumboiu, atac neașteptat la adresa lui Mihai Rotaru: „E obraznic! Universitatea Craiova a ajuns pe mâna unui trepăduș, un pomanagiu și un impostor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (40)
Raul.Vr
Raul.Vr  •  22 Iulie 2023, 22:25

A uitat cineva intrarea lui Onea La Coman din sezonul trecut? Vă mai miră ceva ?

legio.sud
legio.sud  •  22 Iulie 2023, 21:14
Postat de farul_campioana pe 22 Iulie 2023, 20:45

Ce se oftică fecesebistii că a bătut Farul.

Nu bă proștii estului României , furați asta este problema !

legio.sud
legio.sud  •  22 Iulie 2023, 21:13
Postat de fcfarulct pe 22 Iulie 2023, 20:50

Arbitral a gresit clar trebuia sa dea in plus doua penaltiuri la SALI destul de clare

Prostule , mai și semnalizezi ! În meciurile contra Universității Craiova ați primit 5 ( cinci penalty-uri , 3 moka … bă rușinea României taci …

Vezi toate comentariile (40)
Comentează