FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Fază incredibilă în baza de la Săftica: „Am înnebunit, am luat-o razna!”

Dusan Uhrin jr. a avut parte de surprize neplăcute în baza lui Dinamo de la Săftica
Dusan Uhrin jr. a avut parte de surprize neplăcute în baza lui Dinamo de la Săftica

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 10:41

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al celor de la Dinamo, a povestit, în direct la GSP Live, un moment dificil din mandatul său de conducător al „câinilor”.

  • Tot în această dimineață, Prunea a anunțat că va părăsi formația din Ștefan cel Mare la finalul contractului - mai multe detalii, AICI!

Prunea a dezvăluit că s-a trezit la antrenament cu impresari trimiși peste capul lui la Săftica să urmărească jucătorii care ar putea fi vânduți în străinătate și a povestit cum au reacționat el și antrenorul de atunci al lui Dinamo, Dusan Uhrin jr.

„La un moment dat, m-am trezit cu niște impresari care au venit să vadă un jucător la antrenament, la Săftica! Eu și Dusan Uhrin (n.r. antrenorul lui Dinamo din acea perioadă) ne uitam unul la altul și vorbeam singuri. Am înnebunit! Am luat-o razna!”, a declarat Prunea, la GSP Live.

În direct, Prunea nu a dezvăluit în direct la cine s-a referit, însă fotbalistul vizat de respectivii impresari a fost Mihai Neicuțescu (21 de ani, atacant).  Vârful a avut ghinion și n-a mai prins până la urmă un transfer, după ce la scurt timp s-a accidentat grav la genunchi la „naționala” de tineret.

DINAMO. Fază incredibilă în baza de la Săftica: „Am înnebunit, am luat-o razna!”

Mihai Neicuțescu

Florin Prunea, mandat nereușit la Dinamo

Florin Prunea a venit în iunie 2019 la Dinamo, însă realizările echipei din acest sezon nu au fost deloc grozave. „Câinii” au ratat pentru al 3-lea an consecutiv calificarea în play-off, iar problemele echipei nu au putut fi rezolvate de fostul portar cu 186 de meciuri în tricoul alb-roșilor.

13 iuniee data la care Prunea își termină contractul actual cu Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Chirilă, radiografie dură despre situația de la Dinamo: „Am auzit că trebuie să vină cineva care să dea 15-20 de milioane de euro. E total greșit!”

Marius Niculae îl ia tare pe Ionuț Negoiță: „Ba vinde, ba nu vinde...” + „Eu nu acceptam bani de la suporteri!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  02 Iunie 2020, 22:32

Sa se termine odata contractul

ipse
ipse  •  02 Iunie 2020, 20:13

Dinamo, scoala de corectie a fotbalului romanesc!

ipse
ipse  •  02 Iunie 2020, 13:15

Dinamo, *** a fotbalului romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează