FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - VOLUNTARI

FOTO Fază scandaloasă în Oțelul - Voluntari » Gestul violent ignorat de Feșnic și de oficialii din camera VAR

Brigada condusă de Horațiu Feșnic a luat o decizie scandaloasă în minutul 71 al meciului dintre Oțelul și FC Voluntari, la scorul de 2-0. Cristian Paz (28 de ani) a fost iertat de eliminare. +6   FOTO
Brigada condusă de Horațiu Feșnic a luat o decizie scandaloasă în minutul 71 al meciului dintre Oțelul și FC Voluntari, la scorul de 2-0. Cristian Paz (28 de ani) a fost iertat de eliminare.

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 20:19 / Actualizat vineri, 25 august 2023 22:35

Brigada condusă de Horațiu Feșnic a luat o decizie scandaloasă în minutul 71 al meciului dintre Oțelul și FC Voluntari, la scorul de 2-0. Cristian Paz (28 de ani) a fost iertat de eliminare.

Răzvan Tănasă (17 ani), mijlocașul împrumutat de Oțelul de la Farul, a căzut în careu după un duel cu argentinianul Cristian Paz. Nu a existat un contact care să ducă la dictarea unei lovituri de pedeapsă, dar ce a urmat este scandalos.

Cristian Paz, iertat de „roșu” în Oțelul - Voluntari

Paz l-a lovit pe Tănasă cu piciorul, apoi l-a călcat, cu intenție evidentă, uitându-se exact la glezna adversarului. Argentinianul s-a lăsat cu toată greutatea pe piciorul tânărului de la Oțelul.

+2 FOTO

„Centralul” Feșnic era la 3 metri de fază, dar nu se uită în direcția incidentului. 

Inexplicabil este faptul că oficialii din camera VAR, Sorin Costreie și Alexandru Filip, nu au semnalat infracțiunea. 

Oțelul conducea cu 2-0, dar s-a văzut egalată la scurt timp după incident.

Are dreptate să se plângă de arbitraj. Paz ar fi trebuit eliminat. Nu a văzut Feșnic, asta pot să înțeleg. Dar Costreie, de la VAR, să nu îl cheme pe Feșnic să vadă că îl calcă intenționat și că rămâne cu talpa pe piciorul copilului? Cum se poate așa ceva?! Îl lovește, apoi uite cum se ridică pe piciorul lui. Ăsta nu e cartonaș roșu? Nu poți lăsa nesancționat. Nu există ceva mai clar!
- Mihai Stoica, la Orange Sport

Citește și alte știri din Superligă: 

VIDEO Ovidiu Burcă, la superlativ despre un antrenor din Superligă: „Știu cât de meticulos și de bine organizat este. Vreau să îl felicit!”

Incredibil! Ce au găsit jandarmii în toaletele arenei Arcul de Triumf, chiar în timp ce Ovidiu Burcă ținea un discurs împotriva torțelor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
xsandum
xsandum  •  26 August 2023, 08:31

Chiar nu vede nimeni ca fesnic asta NU ARE NICIO TREABA CU ARBITRAJUL?? Utati-va la meciurile lui anterioare si o sa vedeti ce si cum!

pain89
pain89  •  25 August 2023, 21:30

macar o comisie ceva sa-l suspende, nu este nevoie de asa ceva in sport, mai ales ca e vorba de un pusti de 17 ani care este calcat golaneste.

traian_v
traian_v  •  25 August 2023, 21:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează