FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

FC Argeș, trei achiziții într-o zi » Fotbaliștii au fost prezentați oficial

FC Argeș a bifat 3 achiziții într-o zi +48   FOTO
FC Argeș a bifat 3 achiziții într-o zi

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 11:55 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 12:19

FC Argeș, echipă care traversează un start de 2021 solid, și-a prezentat astăzi ultimele 3 achiziții: fundașul Deian Boldor, mijlocaul Pablo de Lucas, dar și puștiul de 16 ani Mario Tudose. 

  • Pablo De Lucas (34 de ani) a jucat la Sporting Gijon, Alaves, Villajoyosa, San Roque Lepe, Salamanca, Petrolul, Beitar Ierusalim, FC Viitorul, Xanthi și FC Voluntari. 
  • Boldor, 25 de ani, a jucat de-a lungul timpului pentru juniorii lui LPS Banatul și AS Roma. La seniori a evoluat pentru Pescara, Bologna, Virtus Lanciano, Montreal Impact, Foggia, Potenza și naționalele României sub 17 și 21 de ani.

Piteștenii sunt puși pe fapte mari după rezultatele pozitive din 2021. Cu 8 puncte strânse în primele 4 meciuri ale anului, „vulturii” au ieșit din subsolulul clasamentului și vor să-și întărească serios lotul pentru play-out. 

Pablo de Lucas și Deian Boldor au semnat cu FC Argeș

Două dintre transferurile promise de președintele Jean Vlădoiu au fost perfectate astăzi. Pablo de Lucas, mijlocaș trecut pe la Sporting Gijon, Petrolul, Viitorul și Voluntari a semnat cu FC Argeș, la fel cum a făcut-o și fostul internațional de tineret Deian Boldor.

Pe lângă aceștia, argeșenii l-au prezentat astăzi și pe Mario Tudose, un tânăr de 16 ani format la Centrul de Copii și Juniori „Leonte Ianovschi”. Puștiul, care e urmărit de Ajax și PSV Eindhoven, a semnat primul său contract la profesioniști.

Boldor a jucat de-a lungul timpului pentru juniorii lui LPS Banatul și AS Roma. La seniori a evoluat pentru Pescara, Bologna, Virtus Lanciano, Montreal Impact, Foggia, Potenza și naționalele României sub 17 și 21 de ani.

1 meciare Deian Boldor în Serie A, în 2018, integralist în tricoul lui Hellas Verona contra lui Lazio, scor 0-2

5 goluriîn 32 de partide a strâns Deian Boldor la Roma Primavera, la prima echipă fiind doar o dată rezervă

FOTO Imagini spectaculoase din remiza FC Argeș - FCSB 0-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+44 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, despre starea gazonului de la Pitești: „Cred că maximum două echipe din Liga 1 folosesc sistemul de încălzire”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „«Hagi», ce ai făcut azi-noapte?” » Episod memorabil cu Ionuț Luțu: „Eu eram preotul, iar el se spovedea”

Gigi Becali, despre următorul transfer pe bani mulți de la FCSB: „Fără 100 de milioane de euro nu se mișcă. Joacă îngerii pentru el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează