FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Jean Vlădoiu a anunțat trei transferuri la FC Argeș în ziua meciului cu FCSB

Articol de , - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 19:10 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 19:26

Jean Vlădoiu a anunțat că FC Argeș l-a transferat pe Pablo de Lucas (34 de ani), în ziua meciului cu FCSB, iar alți doi jucători sunt aproape de a semna cu formația din Pitești.

Pablo de Lucas a semnat cu FC Argeș și se află la a patra experiență în România, după ce a mai trecut pe la Petrolul Ploiești, Viitorul Constanța și FC Voluntari. Jean Vlădoiu, președintele echipei, a anunțat transferul jucătorului în ziua meciului cu FCSB.

FC Argeș mai negociază cu doi fundași

FC Argeș mai negociază cu doi jucători: un fundaș stânga din Belgia și Deian Boldor, fundașul central care a plecat din România la 15 ani. Acesta a fost crescut de LPS Banatul și a fost cumpărat în 2011 de AS Roma. Jucătorul a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Hellas Verona sau în MLS, la Montreal Impact.

14 selecțiiare Deian Boldor pentru naționala de tineret a României, în perioada 2014-2017

„Pablo de Lucas a semnat. În după-amiaza asta cred că vom mai semna cu un fundaș stânga pe care ni-l dorim, adus din Belgia. Deocamdată n-am semnat, urmează în orele următoare.

Mai aștept un jucător pe care mi-l doresc, mai rămâne doar să-și dea acordul impresarul, e vorba de un fundaș central pe care mi-l doresc foarte mult cu staff-ul tehnic. Da, e vorba de Boldor. Copilul a fost încântat, se întoarce după 11 ani. Acum să vedem dacă va ajunge la FC Argeș sau la altă echipă” a declarat Jean Vlădoiu

VIDEO. Jean Vlădoiu despre transferuri și FCSB: „Nu mă așteptam să obținem rezultate așa bune într-un timp atât de scurt"

Citește și alte știri din Liga 1:

Primele declarații ale lui Steliano Filip după revenire: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo! Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă”

Răzvan Burleanu a anunțat primul meci din România la care prezența spectatorilor ar putea fi permisă pe stadion: „La capacitate de 30%”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează