FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 3-2

Piteștenii au ieșit la atac, după eșecul cu FCSB: „Arbitraj șmecheresc, avea dreptate Rădoi!” + Verdictul specialistului la faza incriminată

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andreias Calcan (28 de ani), mijlocașul argeșenilor, a contestat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman. +24   FOTO
FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andreias Calcan (28 de ani), mijlocașul argeșenilor, a contestat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 23:50 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 00:19

FCSB a învins-o pe FC Argeș, scor 3-2, în etapa cu numărul 12 din SuperLigă. Andreias Calcan (28 de ani), „decarul” argeșenilor, a contestat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman. 

Andreias Calcan a fost înger și demon pentru FC Argeș. A deschis scorul cu un șut bine plasat, apoi l-a faultat pe Valentin Crețu în interiorul careului și i-a permis lui Andrea Compagno să egaleze din penalty. Calcan a criticat dur arbitrajul. 

FC Argeș contestă arbitrajul din eșecul cu FCSB

„Îmi pare rău că nu am reușit să plecăm cu puncte de aici. Meritam mai mult, am făcut un meci destul de bun. În prima repriză puteam să mai marcăm. Din nefericire, pierdem meciul pe final. 

Avea dreptate domnul Rădoi când spunea (n.r. după eșecul 0-2 cu CFR Cluj). A fost un arbitraj șmecheresc astăzi. Și la faza penalty-ului, dar și multe alte faze, auturi, cornere, faulturi. Totul a fost pentru ei și împotriva noastră. În fine, nu vreau să discut despre arbitraj foarte mult. 

Cred că am avut și noi un penalty în prima repriză, la Garita. Nici nu s-a dus să se uite...

La penalty-ul lor, Crețu a pasat, a vrut să plece și a intrat în mine. Am pus mâna pe el, am stat pe loc. Doar m-am uitat la el, nu după minge. Nu știu ce a văzut arbitrul. Eu nu cred că a fost penalty, a fost ceva foarte ușor”, a răbufnit Andreas Calcan la Orange Sport. 

Piteștenii au ieșit la atac, după eșecul cu FCSB: „Arbitraj șmecheresc, avea dreptate Rădoi!” + Verdictul specialistului la faza incriminată
FOTO: Intervenția asupra lui Crețu / Captură @Orange Sport

Verdictul specialistului la penalty-ul primit de FCSB

La faza incriminată de Calcan, din care FCSB a făcut 2-1, „centralul” George Găman indicase inițial fault în afara careului. A revenit și a arătat penalty doar după intervenția lui Colțescu din camera VAR.

Constantin Zotta, expertul Orange Sport în arbitraj, a dat verdictul la faza respectivă: „Decizia este una corectă, penalty perfect acordat. Calcan nu poate să vorbească despre faza asta”. 

VIDEO CU GOLUL Andrea Compagno, acțiune de vârf veritabil în meciul cu FC Argeș 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Intenție de transfer anunțată înainte de FCSB - FC Argeș: „Îmi place foarte mult, mi l-aș dori din iarnă”

Discurs dur după succesul chinuit al formației lui Petrescu: „CFR Cluj e campioană fără să joace fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
icostin66
icostin66  •  03 Octombrie 2022, 15:58

Totusi, nu a vazut nimeni unde avea ascuns Calcan electrosocul?!... Intreb fiindca ori de cate ori am vazut reluarile, nu am remarcat unde il tinea ascuns... Iozefini trebuie sa ia lectii de la Calcan...

1945sv0509
1945sv0509  •  03 Octombrie 2022, 15:25

In campionatul actual se cunosc deja superlativele : cel mai bun antrenor jiji becaliotul, cea mai buna echipa- Gaman, Chivulete, Barsan, Coltescu, Kovacs,Burleanu, Stoichita, Iorgulescu,si inca multi altii.

legio.sud
legio.sud  •  03 Octombrie 2022, 12:28
Postat de emil1986 pe 03 Octombrie 2022, 09:04

Saracu' de tine!!! Cata prostie zace-n capsusorul tau minuscul!!! Mai ai frati???

Bai GG-istule cum V-a dat Kovacs penalty la Craiova etapa trecută ?!? Compagno ăla e bunicel însă *** : TRIȘOR așa ca taci ca te faci de “ *** “ sau poate va reprezintă asta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează