FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV FC Argeș bătuse palma cu Dani Coman, dar negocierile s-au blocat dintr-un motiv incredibil + Un fost antrenor de la Rapid, favorit să preia echipa

Dani Coman a fost la un pas să revină la FC Argeș. Sursă foto: GSP
Dani Coman a fost la un pas să revină la FC Argeș. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 12:57 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 15:03

FC Argeș, ultima clasată din Liga 1, a încercat să dea o lovitură la nivel administrativ. Primăria din Pitești l-a ofertat pe Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, însă tratativele s-au împotmolit în ultimul moment.

UPDATE ora 15:00: Dani Coman a confirmat interesul lui FC Argeș și a vorbit despre motivele pentru care nu a mai ajuns la Pitești: 

„Într-adevăr, am avut o discuție cu domnul primar Gentea și cu sponsorul Viorel Tudose. Mi-au propus să vin președinte la FC Argeș, dar de la discuțiile pe care le-am avut la venirea propriu-zisă la club e un drum lung. Nu vreau să intru în polemică cu ei, nu-mi doresc asta. 

Cert e că oferta pe care mi-au făcut-o ei a fost total diferită față de discuțiile pe care le-am avut. Nu e vorba de bani, ci de mult mai multe lucruri. Sub nicio formă nu se pune problema de bani și n-am cerut absolut nimic. Am vrut o clarificare a clauzelor din contract. Le doresc Sărbători fericite și să-și atingă obiectivele”, a spus Coman, pentru GSP.ro.

Știrea inițială: Dani Coman, ofertat de FC Argeș

Pe fondul problemelor financiare de la Astra, oficialul giurgiuvenilor era hotărât să dea curs ofertei de la FC Argeș, club care încearcă să se reorganizeze pe toate fronturile pentru a scăpa de retrogradare. 

Cum au decurs tratativele dintre cele două părți? GSP a aflat detalii de la negocieri. Joia trecută, Dani Coman le-a promis oficialilor de la Pitești că va semna cu FC Argeș pe 22 decembrie, însă și-a întors decizia când a văzut draftul contractului

Motivul? Dani Coman a fost nemulțumit de cursul valutar trecut în dreptul salariului său. În prezent, un euro e cotat la 4,87 lei, dar în contractul acestuia era trecut un curs valutar mult mai mic, 4,5 lei. Coman a fost extrem de deranjat de acest aspect și a sistat negocierile, care par să se fi închis definitiv. 

Primarul de la Pitești, dezamăgit de Dani Coman

Cristina Gentea, primarul Piteștiului, a rămas dezamăgit de pretențiile fostului jucător de la FC Argeș, pe care îl acuză că s-a folosit de un argument minor pentru a-i refuza pe oficialii din „Trivale”. 

Dani Coman ar fi putut să revină la clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Goalkeeper-ul a evoluat pentru FC Argeș între 1997 și 2004. În prezent, acesta deține școală de fotbal la Pitești.

Constantin Schumacher, favorit să o preia pe FC Argeș

Schimbări vor fi în mod sigur pe banca lui FC Argeș. Piteștenii au avut deja trei antrenori pe durata acestui sezon, iar acum se pregătește aducerea lui Constantin Schumacher (44 de ani), tehnician liber de contract.  

Fost jucător important al alb-violeților, Schumacher e dorit insistent de Primărie. Din informațiile Gazetei, fostul antrenor al Rapidului ar urma să o preia pe FC Argeș și să conducă echipa alături de „secundul” Răzvan Prepeliță, cel care în ultimele etape a jucat rolul „principalului” la Pitești. Schumacher le-a mai antrenat pe Girom Albota, Juventus București, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM pitești, Petrolul, Rapid și Atletic Bradu, iar acum se pregătește de prima experiență la nivelul Ligii 1.

VIDEO Constantin Schumacher, amintire amuzantă cu Nicolae Dobrin: „Ne-am luat toți câte un telefon, dar, când am deschis punga, era o cutie de Sprite”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri și i-au transmis un avertisment ferm lui Cortacero

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum s-a schimbat atitudinea după retragerea lui Becali: „Vede și dânsul că e mai bine așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  23 Decembrie 2020, 14:01

Argesul sa bage ”material” la Liga si la Federatie, sa dea afara mai mult de jumatate din lotul actual de jucatori si sa aduca fotbalisti, nu expirati de genul celui care a mai jucat pe la Dinamo !

dubluv
dubluv  •  23 Decembrie 2020, 13:36

cum sa aduci la Liga 1 antrenor de Liga 3?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează