FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR 0-1

Contestat din nou de fani, Prepeliță e ferm: „Nu știu ce doresc de la mine, eu demisia nu mi-o dau!”

Andrei Prepeliță
Andrei Prepeliță

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 23:15 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 23:21

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, un meci în urma căruia ambii antrenori ar putea părăsi cluburile. Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, a negat însă o posibilă plecare de pe banca formației argeșene la inițiativa sa.

Prepeliță spune că o neatenție a făcut ca CFR să marcheze golul victoriei, prin Camora, și consideră prielnică această pauză competițională. 

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

„Lucrez foarte mult finalizarea cu ei, avem o zi specială pe săptămână. Cred că e un pic de încărcătură psihică și se simte. Din păcate nu am luat cele mai bune decizii. Cestor și Tofan puteau face mai multe (n.r. - la faza golului). 

Primim gol din nimic. O lovitură de cap greșită a lor, care l-a prins pe contre-pied pe Straton, iar Mike și Tofan nu au ieșit să-l blocheze pe Camora și am primit gol. După, reacția echipei a fost una bună, ne-am creat ocazii, am pus presiune. CFR a tras de timp în ultimele minute, am arătat bine în ultimele minute. 

Rezultatul rămâne, nu am luat niciun punct, iar în aceste două săptămâni trebuie să analizăm și să schimbăm ceva, ne trebuie puncte”, a declarat Andrei Prepeliță la Orange Sport.

Andrei Prepeliță: „Nu-mi dau demisia!”

Antrenorul a vorbit și despre o posibilă plecare a sa de la FC Argeș, după ce fanii i-au cerut din nou demisia în timpul meciului.

„M-am obișnuit cu scandările tribunei, nu știu ce doresc de la mine. Eu i-am aplaudat, am vorbit frumos despre ei.  Sunt și piteștean, m-am întors cu sufletul acasă. Ca jucător am reușit promovarea, iar ca antrenor am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off și în semifinala Cupei, cu un lot cu care nu puteam emite pretenții.

Când vii și joci acasă, te aștepți să fii susținut. Ne uităm și noi la televizor la unele echipe ce susținători au și cum îi poartă spre victorie.  Înțeleg aceste scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susțină. Ei simt asta, le-am zis să fie calmi și să nu reacționeze. 

Și domnul Petrescu câștigă câteva campionate de câțiva ani la CFR, e într-o grupă europeană. Sunt ciudate aceste scandări, acest presupuse schimbări de antrenori. M-am obișnuit de un an de zile. Dacă ia conducerea vreo decizie, mă supun, dar demisia nu o să mi-o dau. Nu e un gest de bărbăție”, a mai precizat Prepeliță.

Bravo! Bravo! E un antrenor care, de când a venit, a cam stat cu presiune.Tot timpul se vorbea că va fi demis, chiar dacă avea rezultate sau nu. Intrăm în normalitate cu astfel de declarații
Basarab Panduru la Orange Sport

VIDEO Mario Camora, golul victoriei în FC Argeș - CFR Cluj 0-1

Citește și alte știri din Liga 1: 

Nelu Varga, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”
CFR CLUJ
Nelu Varga, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”
Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”
ULTIMATUM
Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
thiamarcos
thiamarcos  •  21 Septembrie 2022, 06:59

M-am uitat si eu cine a strigat "Demisia!" din tribune... Erau vreo 10 insi stingheri, grupati pe locul unde cica s-ar afla asa-zisa galerie. Aia sunt niste lingai de-ai primarului care vor sa-i faca jocurile, fiindca primarul vrea sa dea vina pe cineva pentru rezultatele slabe din ultimele etape, nu-i convine ca prin oras il injura si pe el lumea cand aude de FC Arges. Ar vrea sa-l dea afara pe Prepelita, ca sa-l scoata tap ispasitor, dar nu prea poate, fiindca in afara de golanii aia pe care-i pune la fiecare meci sa zbiere "demisia!" nimeni nu il contesta pe antrenor, face si el ce poate cu ciurucurile aduse de prin tari bananiere de primar in campania de transferuri.

pirusis
pirusis  •  20 Septembrie 2022, 15:04

Astazi FC Arges a jucat bine, meritam mai mult, chiar daca la inceput credeam ca o sa pierdem clar. Formula asta de joc ar trebui sa fie sandard, poate doar fara Straton care o comite meci de meci. Dar Prepelita va fi Prepelita si o va schimba din nou, zapacind iar jucatorii. Avem insa 3 inchizatori foarte buni, Mezza Colli, Raynov si Njike si totusi suferim la mijloc. Suferim cred pentru ca ne trebuie un mijlocas ofensiv de valoare. Ar putea fi retras Isfan pe postul ala si introdus un varf de atac veritabil langa Garita.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  20 Septembrie 2022, 07:10

Argesul joaca ceva si a demonstrat o si cu Cfr!A avut ocazii pe faze frumos construite si a ratat cel putin 3 ocazii mari de gol. Rezultatele vin dupa evolutii bune. Azi ghinion!Se intampla!Capul sus Andrei Prepelita si multa bafta ! Ce naiba vor si suporterii aia e greu de inteles.... Posibil sa scandeze la comanda! Antrenor tanar care a dus echipa in primele 6 anul trecut! Echipa se va redresa cu siguranta! In 5 etape sigur vin si rezultatele! Rabdare si tutun argesenilor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează