FOTBAL  »  Superliga  »  ULTIMATUM

Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”

Antrenorul Mihai Teja (43 de ani) a primit un ultimatum din partea lui Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani. / FOTO: Imago
Antrenorul Mihai Teja (43 de ani) a primit un ultimatum din partea lui Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 21:02 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 21:27

Antrenorul Mihai Teja (43 de ani) a primit un ultimatum din partea lui Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani.

FC Botoșani a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri jucate în Liga 1 și a căzut pe locul 12, inclusiv un 0-7 rușinos cu Sepsi. Valeriu Iftime îi mai acordă o șansă antrenorului Mihai Teja. Are nevoie de victorie în următoarea etapă, după pauza provocată de meciurile naționale. Moldovenii primesc vizita lui U Cluj.

Conflict deschis la un club din Liga 1, după mesajul îngrijorător al președintelui Consiliului Județean: „Nu se mai poate! Vom lua o decizie legată de viitorul clubului”
CONFLICT
Conflict deschis la un club din Liga 1, după mesajul îngrijorător al președintelui Consiliului Județean: „Nu se mai poate! Vom lua o decizie legată de viitorul clubului”

Valeriu Iftime, ultimatum pentru Mihai Teja

„E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți. Încep să cred că nu doar Mihai Teja este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă. 

Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o variantă. Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren”, a spus Valeriu Iftime, potrivit playsport.

Universitatea Cluj ar putea demite al doilea antrenor la rând în Superligă. După victoria din runda cu numărul 11, 1-0 contra Chindiei, Adrian Mihalcea a plecat de la formația dâmbovițeană.

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nelu Varga a pregătit deja înlocuitorul pentru Dan Petrescu: „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine”

EXCLUSIV Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
luker
luker  •  21 Septembrie 2022, 06:27

Va meritati soarta cu alde Teja, Stoican, Dica si Mitica. Astia nu sunt nimic pe lumea asta, nu sunt buni nici de soferi de camion, nici de vanzatori la aprozar. Ce drq tot promovati toate verzelle astea de fosti jucatori submediocrii ca antrenori de fotbal.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Septembrie 2022, 22:14

V.I. UN MARE BOTOSENEAN ...el stie multa agricultura ...

stefan..
stefan..  •  19 Septembrie 2022, 21:31

"Ifti-***" sa se concentreze pe ceva mai important: Gigi Becali, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează