FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC BOTOȘANI 7-0

VIDEO Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM
Sepsi face scorul sezonului și obține cea mai mare victorie din istoria clubului » Rezultat de-a dreptul șocant în fața Botoșaniului! Clasamentul ACUM

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 21:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 12:05

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut scorul campionatului în meciul cu FC Botoșani, scor 7-0, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Pe arena din Sf. Gheorghe au fost prezenți 2.797 spectatori.

  • Sepsi - FC Botoșani, scor 7-0, bifează mai multe recorduri: cea mai clară victorie din istoria clubului covăsnean, cea mai drastică înfrângere din istoria Botoșaniului și scorul sezonului în Superligă.
  • FC Botoșani a fost fondat în anul 2001, iar Sepsi în 2011.

Sepsi bate rar acasă, dar când o face se asigură că rămâne în amintirea fanilor. Singurul triumf stagional acasă fusese obținut în fața Argeșului, scor 4-0. Astăzi, elevii lui Cristiano Bergodi s-au depășit.

Dan Petrescu sare în apărarea unui antrenor din Liga 1: „Așa e în România!”
CFR Cluj
Dan Petrescu sare în apărarea unui antrenor din Liga 1: „Așa e în România!”

Sepsi - Botoșani 7-0, meciul recordurilor în Liga 1

Ofensiva a început în minutul 18, când Rondon a tras slab de la punctul cu var. Venezueleanul s-a revanșat în minutul 24 și a deschis scorul cu un șut din poziție centrală. A izbutit „dubla” în prelungirile primei părți.

Teja a riscat, a făcut 4 schimbări la pauză, dar echilibrul s-a rupt în minutul 48, când Shaquill Sno a văzut direct cartonașul roșu. Cu un om în minus, moldovenii au fost făcuți KO.

Ion Gheorghe a bifat al doilea meci consecutiv cu gol. Pap i-a parat lovitura de la 11 metri, dar a fost atent pe urmărire. Scorul a căpătat proporții în minutul 71, când Golofca a marcat în poarta fostei formații.

Covăsnenii au simțit sânge și au continuat să atace în valuri. Achahbar (75) și Tudorie, cu o „dublă” pe contraatac în minutele 83 și 90+1 au stabilit rezultatul final, unul absolut neverosimil.

Moldovenii au sperat la un gol de onoare în minutul 87. Iulian Călin dictase penalty pentru un presupus henț în careul covăsnean, dar decizia a fost întoarsă din camera VAR.

Sepsi urcă provizoriu pe locul 5, cu 16 puncte. FC Botoșani pierde al 4-lea meci din ultimele 5 disputate și rămâne pe poziția a 12-a.

FINAL » Sepsi - FC Botoșani 7-0

Sepsi - FC Botoșani, echipe de start:

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - I. Gheorghe, N. Păun, Aganovic, J. Rodríguez - Rondon, Golofca 
Rezerve: Began - R. Ispas, Bălașa, Francisco Junior, Bărbuț, C. Matei, Achahbar, Tudorie, Safranko 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FC Botoșani: E. Pap - Sno, Dican, Țigănașu, Dragu - Sylla, Mussis, Perianu - Shahaf, Camara, Mailat 
Rezerve: Ureche - Patache, Boli, Ivanov, M. Roman I, Tîrcoveanu, Petkovski, Mateus Santos, M. Roman II 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe) 
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Mitruţi Daniel (Craiova) 
Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / Arbitru AVAR: Slabu Stelian (Braşov)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a pus tunurile pe unul dintre favoriții săi: „M-a dezamăgit! 100% e ceva cu el”

ANALIZĂ GSP Probleme la Universitatea Craiova » Mirel Rădoi, în mare încurcătură înaintea derby-ului cu FCSB!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
Rapid1923
Rapid1923  •  18 Septembrie 2022, 11:49

MM n ai avut sansa sa fii palmuit cad trebuia ca ai fi ajuns si tu om,asa valet,lacheu latri in van.

Rapid1923
Rapid1923  •  18 Septembrie 2022, 11:40

MM n ai avut sansa sa fii palmuit cad trebuia ca ai fi ajuns si tu om,asa valet,lacheu latri in van.

Desprecampioni
Desprecampioni  •  18 Septembrie 2022, 10:48

Teja este pe departe cel mai slab antrenor pe care l-a avut Bt în prima ligă ! Dar și lotul de la un an la altul tot mai subțirel ! Stimate patron, bagă bani și nu ne mai minții ! Ai făcut bani frumoși din fotbal. Ai vândut, dar nu ai adus nimic .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează