FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu sare în apărarea unui antrenor din Liga 1: „Așa e în România!”

Dan Petrescu (54 de ani) consideră nedrept tratamentul de care are parte Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul lui FC Argeș. / FOTO: Raed Krishan
Dan Petrescu (54 de ani) consideră nedrept tratamentul de care are parte Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul lui FC Argeș. / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 18:29 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 18:29

Dan Petrescu (54 de ani) consideră nedrept tratamentul de care are parte Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul lui FC Argeș.

  • FC Argeș - CFR Cluj, ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 1, este programat luni, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport și Digi Sport 1

Andrei Prepeliță a dus-o pe FC Argeș în play-off sezonul trecut. Acum, piteștenii sunt pe 13, în cărți pentru îndeplinirea obiectivului. Cu toate astea, este contestat de fani și a primit un ultimatum din partea conducerii, după cum dezvăluia GSP.ro în urmă cu 3 zile.

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”
CFR CLUJ
Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Dan Petrescu îl apără pe Andrei Prepeliță: „Așa e în România!”

„În România, dacă pierzi un meci e perioadă nefastă. Dar două pierdute... Prepeliță a avut mereu probleme acolo, cu toate că a făcut rezultate fantastice. 

În fotbal așa e, mai ales în România. Nu te așteaptă nimeni, indiferent ce faci. Lumea uită. Așa e la Pitești, așa e la CFR, așa e peste tot”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Dan Petrescu răspunde criticilor: „Nicio problemă! Poate vine altul și câștigă Champions League!”

Nici Dan Petrescu nu are liniște la CFR Cluj. Antrenorul campioanei a transmis că va purta o discuție decisivă cu patronul Neluțu Varga.

Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League. Nu se mai poate continua cu aceste scandări. Clubul trebuie să mă susțină 100%. Altfel nu putem continua. Eu vorbesc mereu în față. Știți cine vorbește pe la spate... 

L-am sunat pe patron. I-am zis să ne întâlnim și să vorbim după meciul cu Piteștiul. Indiferent ce se va întâmpla voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. Nu-mi va lua nimeni rezultatele. Nu mi-e frică de nimeni!
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Boban Nikolov, la prima conferință de la transfer: „Am avut oferte din Asia, dar știam ce înseamnă Steaua în România” + „Nu sunt Messi sau Maradona, mă bat ca machidonii”

Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  17 Septembrie 2022, 21:24

il apara pe ala, ca sa se "scoata"pe el ... la ce cheltuieli a adus el la Cluj, ... Prepe, e in grafic!!!

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Septembrie 2022, 20:16

Omulețu' își caută regretagi

armand
armand  •  17 Septembrie 2022, 19:55

O mica observatie: cat a cheltuit Petrescu si cat Prepelita ? Raportul de performanta ar putea fi surprinzator!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează