FOTBAL  »  Superliga  »  ULTIMATUM

EXCLUSIV Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!

De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță
De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 15:36 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 16:22

Ședință de urgență la Pitești, marți seara, din cauza ultimelor rezultate ale lui FC Argeș. Cu un singur punct strâns în ultimele trei runde, Andrei Prepeliță ar fi primit un ultimatum ferm din partea conducerii: trebuie să câșțige șase puncte din următoarele trei meciuri, altfel va fi înlocuit. Programul alb-violeților e infernal!

S-a terminat liniștea în Trivale! După un start de sezon în care FC Argeș a stat, mai mult sau mai puțin conjunctural, la adăpostul locurilor de play-off, atmosfera din club s-a deteriorat serios după seria negativă din ultimele săptămâni. 

Un punct și zero goluri macate din meciurile cu FC Botoșani (0-0), Hermannstadt (0-1) și Farul (0-3) au provocat o întâlnire nocturnă a celor mai importanți oameni din conducere.

„Greii” de la FC Argeș, ședință nocturnă la stadion

În lipsa primarului Gentea, plecat în concediu, la stadionulul „Nicolae Dobrin” și-au făcut apariția, la ceas de seară, Andrei Prepeliță, președintele Jean Vlădoiu, sponsorul principal Viorel Tudose, Daniel Stanciu, instalat vara acesta în funcția de director executiv, și Mihai Foamete, președintele Consiliului de Administrație.

GSP.ro a intrat în posesia unei fotografii de la finalul întâlnirii de aseară. Prepeliță și Jean Vlădoiu, alături de Viorel Tudose, au fost surprinși discutând în parcarea de lângă stadion. Afaceristul Tudose e cel care, primăvara trecută, a susținut tandemul Vlădoiu-Prepeliță în momentul în care edilul Cristian Gentea voia să-l dea afară pe tehnician.

Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!
De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță

Ultimatum pentru Prepeliță: șase puncte din trei dueluri „de foc”

Întâlnirea, petrecută în jurul orei 21:30, a avut drept principală temă de discuție situația lui Andrei Prepeliță, cel mai longeviv antrenor din Liga 1.

Din informațiile Gazetei, Prepe își mai poate salva postul doar dacă obține șase puncte din următoarele trei etape. Adversarele piteștenilor? CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova, cele mai valoroase echipe din campionat și, pe hârtie, principalele candidate la titlu. 

Misiunea Argeșului se anunță a fi una infernală: luni, alb-violeții primesc vizita campioanei CFR, care traversează o revenire de formă. Urmează, apoi, dueluri succesive cu FCSB și Craiova, formații aflate în profundă criză de rezultate.

După 10 etape, FC Argeș se află pe locul 10 în Superligă, cu 13 puncte. La un moment dat, „vulturii violeți” se aflau în preajma podiumului, însă s-au prăbușit în clasament pe fondul ultimelor rezultate.

VIDEO Grigore Turda, despre criticile primite de la suporteri: „Nu îi înțeleg!”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Marius Croitoru propune 3 fotbaliști pentru „națională”: „E clar că merită să fie văzuți de selecționer”

EXCLUSIV Crescut în Franța, moldoveanul Postolachi dezvăluie ce l-a uimit în România: „Poate vouă, care locuiți aici, vi se pare banal”

Se îngroașă gluma! Ce șanse mai are FCSB să prindă play-off-ul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
pirusis
pirusis  •  15 Septembrie 2022, 18:21

Iau apararea celor ce ii cer demisia lui Prepe. In ultimele 20 de meciuri are vreo 15 infrangeri cu vreo 5-6 goluri marcate si vreo 40 primite. Imi pare si mie rau de el, as fi vrut sa faca treaba, dar din pacate trebuie un reset altfel ne paste retrogradarea. Nu se vede nicio imbunatatire a jocului, din contra, de la meci la meci aratam din ce in ce mai rau. E usor sa dam vina pe jucatori, dar cine i-a adus, cine ii antreneaza. Atunci hai sa-i dam afara pe toti, sa-l tinem pe el si sa aducem alti 15 cum am facut recent. Cate sanse mai merita?

Valeriu67
Valeriu67  •  15 Septembrie 2022, 07:48

Îl consider un antrenor bun pe Prepeliță...Nu înțeleg totuși de ce se încăpățânează să-i folosească frecvent pe Marius Constantin și Latovlevici!? Cei doi gafează destul de des și sunt foarte lenți,implicit se pierd puncte ...

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  14 Septembrie 2022, 22:32

Doamne fereste...Prepelita face tot ce poate, face chiar minuni cu o echipa foarte slaba din pacate, echipa pierde doar pe mana unor greseli individuale si astia vor sa scjimbe antrenorul. Daca il schimba pe Prepelita ne ducem lejer la retrogradare...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează