FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, consternat: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 12:48 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 14:03

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, s-a simțit jignit atunci când a fost întrebat dacă ar renunța la mijlocașul Juan Bauza (26) pentru două milioane de euro.

Adrian Mititelu îl consideră pe Juan Bauza drept cel mai important produs de export de la FCU Craiova.

Mititelu propune naturalizarea unui fotbalist de la FCU Craiova: „Am vorbit cu el, nu cred că ar refuza ideea” » Reacție din partea FRF: „A «explodat», îmi place de el”
IDEE
Mititelu propune naturalizarea unui fotbalist de la FCU Craiova: „Am vorbit cu el, nu cred că ar refuza ideea” » Reacție din partea FRF: „A «explodat», îmi place de el”

Patronul clubului alb-albastru i-a prelungit de curând contractul lui Bauza până în 2025, cu un salariu mărit și o clauză de reziliere de 8 milioane de euro.

Întrebat astăzi despre posibilitatea ca Bauza să ajungă la FCSB, unde este admirat de Gigi Becali, Mititelu a spus că șansa este de 1%. Totodată, s-a simțit jignit când a fost întrebat dacă l-ar vinde pe argentinian pe două milioane de euro.

Mititelu, consternat la TV: „Cred că mă jigniți. Doar atât?”

„De-a lungul vieții mele de acum înainte, orice tranzacție este posibilă cu FCSB sau cu altcineva care are posibilitatea să cumpere jucători, dar la Pepe Bauza este altceva.

Șansele să ajungă acolo nu sunt chiar 0, dar 1%. Este un jucător cu calități native ieșite din comun, deja întreabă despre el cluburi care pot oferi sume mult mai mari decât ar putea să o facă FCSB. Nu-l pot da pe Bauza la FCSB, nu pot da chiar pe oricine. E prea bun. Aș depăși o linie roșie și n-ar fi bine.

Două milioane de euro pentru el? Cred că mă jigniți. Ăsta e fotbalist de două milioane?”, a afirmat Mititelu la Pro Arena.

Bauza a fost cumpărat de FCU cu 200.000 de euro de la Csikszereda, din Liga 2. Argentinianul a înscris 5 goluri și a pasat decisiv la alte 7 reușite în 30 de meciuri pentru FCU.

VIDEO » Toate detaliile despre următorul meci al celor de la FCSB, cu CS Universitatea

Mai multe știri din Liga 1: 

S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB

Alarmă la FCSB înainte de meciul cu CSU Craiova » Două vedete s-au accidentat și sunt incerte pentru duelul din Bănie: „Sunt la RMN”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
george.br
george.br  •  18 Septembrie 2022, 14:52
Postat de zicsieu pe 18 Septembrie 2022, 13:37

fabius, esti habarnist. lasa-ne si du-te tare cu comentariile tale. vezi ca au adus astia shaorma la partid.

Asta e activist cu state vechi pe baricada Primariei. El distribuie pliantele si imparte sandwich-urile aplaudacilor Olgai.

zicsieu
zicsieu  •  18 Septembrie 2022, 13:37
Postat de fabius_2014 pe 17 Septembrie 2022, 15:29

Mititelu nu s-a simtit jignit cand a primit 500000 euro, pentru echipa de fotbal, din partea Primariei Craiova, atunci cand primar era Antonie Solomon. Mititelu nu s-a simtit jignit cand a ramas dator cu 4 000000 euro catre autoritatile locale , datorii pe care probabil nu le va mai plati niciodata. Mititelu nu s-a simtit jignit cand a săvârşit fapte în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale, fapt pentru care a fost condamnat penal. Sa inceteze trollii cu " justitia corupta din Romania" pentru ca toata Craiova stie ce fel om este Mititelu.

fabius, esti habarnist. lasa-ne si du-te tare cu comentariile tale. vezi ca au adus astia shaorma la partid.

minciuni
minciuni  •  18 Septembrie 2022, 07:45

greu sa-ti depasesti nivelul. orice ar face si oricat ar incerca nu cred ca un brutar poate sa ajunga in elita. se vede si la aschie, clar ca nu a sarit departe de gard. p.s. totusi sunt sperante, poate unul dintre cei doi o sa reuseasca si o sa avanseze la categoria-cioban

Vezi toate comentariile (29)
Comentează