FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alarmă la FCSB înainte de meciul cu CSU Craiova » Două vedete s-au accidentat și sunt incerte pentru duelul din Bănie: „Sunt la RMN”

Florinel Coman, accidentat, este incert pentru meciul cu CSU Craiova
Florinel Coman, accidentat, este incert pentru meciul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 09:15 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 10:01

Nicolae Dică are probleme de lot înaintea derby-ului cu CSU Craiova din etapa #11 a Ligii 1. Doi titulari s-au accidentat și sunt incerți pentru meciul de duminică din Bănie.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima 1 și OrangeSport 1.
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”
FCSB
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că Florinel Coman și Andrei Cordea au probleme medicale înaintea duelului cu oltenii. 

Căpitanul roș-albaștrilor nu a evoluat niciun minut în meciul de joi împotriva celor de la Anderlecht. 

De asemenea, și Malcom Edjouma și Rachid Bouhenna sunt accidentați, însă mijlocașul francez oricum era suspendat după cartonașul roșu văzut în meciul cu Voluntari, în timp ce fundașul central nu era o opțiune pentru Dică.

Mihai Stoica: „Coman e la RMN”

Nu poți să fii nemulțumit prea tare. Coman nu a putut să joace cu Anderlecht din cauza unei accidentări. La ora asta (n.r. - vineri seară) e la RMN. El, Edjouma și Bouhenna sunt la RMN. Coman s-a accidentat la meciul cu Voluntariul. Are o tendinită. 

Nu e vorba că s-a întâmplat să se accidenteze într-un anumit moment al unei partide sau la antrenament. Vedem ce se întâmplă. Edjouma oricum era suspendat. Cordea are și el niște probleme medicale”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Cum ar putea arăta FCSB fără Coman și Cordea în meciul cu CSU Craiova: Tîrnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Oaidă, Dulca - Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Citește și alte știri din Liga 1: 

S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB
CSU CRAIOVA
S-a rupt lanțul de iubire? » Mirel Rădoi, sub presiune mare înainte de derby-ul cu FCSB
Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: „A jucat încântător, e demențial!”
FCSB
Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: „A jucat încântător, e demențial!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
FCSB_este_Steaua
FCSB_este_Steaua  •  17 Septembrie 2022, 17:17

vad ca toti specialistii *** isi dau cu parerea de cat de prost merge FCSteauaBucuresti (FCSB), mai erau unii *** (***) care se laudau cu un parcurs senzational dupa primele etape anul trecut si s-au inecat ca ... rapidistul la mal :))) In cele din urma nu doar ca n-au mai prins playofful dar au pierdut si playoutul pe care il castigau garantat. Iar anul asta ajung si ei ... unde a dus mutu iapa :))) la FCU Craiova v-a dus la monta si sapunaru se pare ca n-a fost satisfacuta cu cat a primit :))) acu e randul armasarilor de la mioveni sa o dea iepei lu' mutu, pardon echipei lu' Mutu :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCSB_este_Steaua
FCSB_este_Steaua  •  17 Septembrie 2022, 17:12
Postat de sadikul pe 17 Septembrie 2022, 12:01

Vedete de la locul 13 =)))))))))))

Pai mimao lotus coafor e tot in jur de locul 13 si ea doar ca in divizia B :))) Ati ajuns catzelusele alb-rosii care nu mai sperie pe nimeni, dar ridicati rapid coada si deschideti larg boticul sa satisfaceti orice adversar din divizia B :)))

paolo15
paolo15  •  17 Septembrie 2022, 14:55
Postat de roost.eradevar.at pe 17 Septembrie 2022, 11:19

La feceeebe toti sunt vedete sau perle.

La alții vedetele joaca la matineu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează