FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Conflict deschis la un club din Liga 1, după mesajul îngrijorător al președintelui Consiliului Județean: „Nu se mai poate! Vom lua o decizie legată de viitorul clubului”

FOTO: Facebook @ChindiaTargoviste
FOTO: Facebook @ChindiaTargoviste

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 18:24 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 19:17

Chindia Târgoviște stă pe un butoi de pulbere. Antrenorul Adrian Mihalcea (46 de ani) și-a anunțat plecarea, iar suporterii sunt în conflict cu autoritățile locale. 

Chindia Târgoviște a rămas singura formație fără victorie în actuala stagiune a Ligii 1. Primul sancționat a fost antrenorul Adrian Mihalcea. A primit un ultimatum din partea conducerii, iar eșecul suferit ieri cu U Cluj, scor 0-1, a fost decisiv.

Nelu Varga a pregătit deja înlocuitorul pentru Dan Petrescu: „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine”
CFR Cluj
Nelu Varga a pregătit deja înlocuitorul pentru Dan Petrescu: „Când am apelat la el, a răspuns mereu bine”

Ape tulburi la Chindia Târgoviște

Imediat după meciul cu „Șepcile roșii”, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a postat un mesaj în care anunță că se va implica decisiv la echipă.

Așa nu se mai poate! Cu toții am sperat până în ultima clipă. Toți am crezut că ne vom apropia victoria și vom ieși din această perioadă mai mult decât slabă a Chindiei Târgoviște. 

Galeria și fanii dâmbovițeni mi-au cerut să intervin. Consiliul Judeţean Dâmbovița și-a onorat toate promisiunile. Am așteptat aceeași implicare! Mâine vom lua o decizie legată de viitorul Chindiei Târgoviște

- Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Cea mai mare comunitate online a susținătorilor Chindiei, „FC Chindia Târgoviște - pagina suporterilor”, o pagină de Facebook cu peste 15.000 de urmăritori, a avut o replică dură.

Am ajuns aici pentru că sunteți IMPOTENȚI cu toții, bă, cu câteva excepții. De aproape patru ani nu suntem în stare, Stane, să facem o tribună, nu putem juca un meci acasă. Plătim chirii de mii de euro, hoteluri la Ploiești, autocare și toate cele, suntem SINGURII din Europa care din 2019 nu au jucat un meci acasă. IMPOTENȚILOR! 

Ce sponsori să vină și unde? După noi la Buftea, la Giurgiu, la Buzău sau cine știe unde vom mai juca? Cu banii plătiți Primăriei Ploiești, celor de la Giurgiu, Buftea sau Buzău pentru chirii se puteau plăti contracte bune jucătorilor. Dacă voi, Primăria, vă țineați de promisiuni, aveam un buget stabil, aveam un stadion, încasări și tribune pline.

Înainte să te lauzi pe Facebook că iei măsuri, cere-ți scuze pentru că ai adus în club niște IMPOTENȚI. Spune-le oamenilor că trimiți mesaje presei să-ți distribuie postările pline de ură. Sau trebuie să trimitem noi la Recorder? Și că ameninți.

Fără să fim considerați partizanii președintelui Ghergu, dar în actualele condiții omul ăsta merită respect. Să joci 4 ani prin toată țara, să stai în Liga I, să te antrenezi la Aninoasa, să reziști cu o schemă minimă de salariați, e mare lucru. În rest, voi sunteți de vină pentru tot. Stan, Ștefan și șleahta voastră. Niște mincinoși

- Mesajul postat pe „FC Chindia Târgoviște - pagina suporterilor”

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”

EXCLUSIV Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  19 Septembrie 2022, 21:06
Postat de jackripper990 pe 19 Septembrie 2022, 19:30

Ioi da încă o un tun dat de autoritățile publice:)) nu joacă bine echipa gata se retrage finanțarea și începem iar din județ:)). Și apoi se mira mințile luminate din ziar și din comentarii că nu avem suporteri și jucam mereu cu tribunele goale:))

Nu ar trebui sa existe autoritati locale in fenomen, cu exceptia faptului ca ofera spre inchiriere stadionul. Daca vrea sa detina stadion. Daca nu, aia care vor fotbal sa-si asigure singuri tot. Finantare, stadion.

boribgue
boribgue  •  19 Septembrie 2022, 20:54
Postat de jackripper990 pe 19 Septembrie 2022, 19:30

Ioi da încă o un tun dat de autoritățile publice:)) nu joacă bine echipa gata se retrage finanțarea și începem iar din județ:)). Și apoi se mira mințile luminate din ziar și din comentarii că nu avem suporteri și jucam mereu cu tribunele goale:))

Pac-pac, fac baietii un AFC Chindia, pac-pac, aloca doua milioane de lei, pentru suporterii brandului Chindia, pac-pac, se unesc cu Chindia asta in vreo doi ani, pac-pac, cateva milioane de lei care, literalmente, nu stii unde s-au dus... pac-pac.

johny2003
johny2003  •  19 Septembrie 2022, 20:22

Badia Iftimie vede surprize la cistigarea Campionatului, dar la retrogadare nu vede surprize?!? Poate ca Botseani in div B, nu este o surpriza...si atunci omuletul are dreptate...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează