FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A trecut la ordine! Gigi Becali îi trasează o sarcină clară lui Dică: „Ei doi trebuie să fie în același timp pe teren”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 13:09 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 16:54

Gigi Becali e convins că exprimarea echipei sale va fi una schmbată mult în bine la reluarea campionatului, dezvăluind că așteaptă cu sufletul la gură integrarea lui Billel Omrani. Patronul de la FCSB nu concepe un prim „11” din care să nu facă parte atât atacantul francez, cât și Andrea Compagno.

Deși se bate cu pumnul în piept că nu se mai implică în deciziile luate de Dică, Becali îi transmite tehnicianului că își dorește vadă un sistem care să-i includă pe Omrani și Compagno, doi dintre atacanții achiziționați în această pauză competițională.

Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!”
FCSB
Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!”

Gigi Becali îl pune în gardă pe Dică: „Compagno și Omrani trebuie să fie în același timp pe teren”

Omrani și Compagno vor fi în același timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroși, trebuie să joace amândoi. 

Omrani și Compagno vor fi amândoi în teren, asta e ceea ce o să fac. Sunt prea valoroși. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de națională. Cu Omrani, Compagno, Coman, Olaru, Edjouma, Cordea, cine ne poate bate pe noi?

Sunt nebun eu? Nu văd cine să ne poată bate cu acești jucători. Sunt doar jucători supervaloroși. Bine, să nu alunece ăla și să facă penalty în minutul 95. Eu doar la cascadori am văzut așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Își mai revine Omrani? FCSB și-a transferat un atacant care nu mai știe să dea gol

Billel Omrani nu a mai jucat în vreun meci din iunie și nu a mai marcat din decembrie anul trecut.

Billel se află în cel mai rău moment din carieră. El nu a mai jucat din iunie. După finalul sezonului trecut i-a expirat contractul pe care îl avea cu CFR și a refuzat să semneze o prelungire, convins fiind că din postura de jucător liber avea să dea lovitura, să prindă un angajament care să-l îmbogățească. Socoteala nu s-a adeverit și atacantul a rămas șomer timp de trei luni, până când a acceptat propunerea lui Becali.

De marcat, Omrani nu a mai marcat din decembrie anul trecut! El a înscris ultima oară într-o victorie cu Chindia, 1-0 în deplasare, pe 4 decembrie 2021. De atunci a bifat 18 meciuri, inclusiv unul internațional, un succes al Algeriei cu Iran, 2-1

8 goluria marcat Omrani cel mai mult într-un sezon din Liga 1, în ediția 2018-2019. Atacantul a evoluat pentru CFR între 2016 și 2022, după ce crescuse în Franța la juniorii lui Marseille, un club la care a bifat 6 jocuri în Ligue 1 și un gol

Billel Omrani câștigă enorm la FCSB

Gigi Becali i-a plătit lui Billel Omrani 200.000 de euro la semnarea contractului. Algerianul va mai încasa câte 20.000 de euro în fiecare lună din contractul cu FCSB, ceea ce înseamnă că el va câștiga 400.000 de euro în zece luni!

El va încasa 20.000 de euro în fiecare lună și a mai primit, în afara salariului, 200.000 de euro ca primă de instalare. Ca medie, atacantul de 29 de ani va primi 40.000 de euro pentru fiecare lună la FCSB, adică de 4 ori mai mult decât cel mai scump transfer din această vară, David Miculescu.

Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E haos total la FCSB!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Lui Gigi Becali i-a cășunat pe un titular din înfrângerea de la Craiova: „Nu e bărbat, a fost ZERO!

Gigi Becali surprinde! Le ia apărarea gafeurilor de serviciu de la FCSB: „Poate e un paradox pentru voi, dar eu sunt mulțumit de ei” + Exces de optimism: „Cine o să ne bată cu echipa asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
bl0catu
bl0catu  •  19 Septembrie 2022, 18:58

omrani asta nu e atacant stanga? pai ce faci cu coman si popescu? si cica de ce nu merge caruta! cum sa mearga, cand tu ai 15 pe stanga si 1 pe dreapta?

abavati
abavati  •  19 Septembrie 2022, 18:07

joca frate atunci 4-4-2 ca la mondialul din mexic, ala de la guadalajara sau, si mai bine, ca in evul mediu WM si ai rezolvat treaba - va asteptam la cuplaje in Liga a 2a!

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Septembrie 2022, 17:50

"Eu doar la cascadori am văzut așa ceva”. Gigi se refera probabil la cascadorii rasului, cand cadea Stan de pe scara si-l faulta pe Bran :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close