FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Petrescu își ia „rămas bun” cu o victorie în fața „victimei” favorite » CFR Cluj avansează spre vârf! Clasamentul ACUM

Petrescu își ia „rămas bun” cu o victorie în fața „victimei” favorite » CFR Cluj avansează spre vârf! Clasamentul ACUM FOTO: Captură @Orange Sport
Petrescu își ia „rămas bun” cu o victorie în fața „victimei” favorite » CFR Cluj avansează spre vârf! Clasamentul ACUM FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 22:26 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 22:30

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, un meci în urma căruia ambii antrenori ar putea pleca. Pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești au fost prezenți 2.000 de spectatori.

De la revenirea în Liga 1, FC Argeș este „victima” favorită a campioanei. A ajuns la 7 victorii consecutive, toate fără gol marcat. Astăzi, piteștenii au fost mai aproape ca niciodată să îi încurce pe „feroviari”.

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

CFR Cluj, încă o victorie în fața Argeșului

Primă repriză extrem de vie pe o ploaie și pe un vânt câinos în consonanță cu atmosfera din cadrul celor două cluburi ce s-au întâlnit în Trivale. Văzându-și interesul, cei de la CFR au atacat din start, doar că Malele (5) nu a putut puncta împotriva fostei sale echipe, Vianna a scos de pe linia porții. De fapt, cele mai mari ocazii au venit astfel.

Garita a scăpat singur cu portarul, l-a driblat pe Scuffet, dar a ieșit din cadrul golului, i-a pasat lui Tofan (22), care vrut să șuteze plasat, Yuri a respins ca ultim apărător. Apoi, în prelungirile primei părți, Cestor nu le-a permis foștilor coechipieri din Gruia să intre în avantaj la pauză la o reluare spectaculoasă a lui Yeboah.

Piteștenii s-au luat la trântă cu multipla campioană, simțind miros de sânge, că ar putea profita de viesparul de la CFR Cluj. Dan Petrescu a intrat în colimatorul lui Nelu Varga, iar orice minut fără a marca în poarta lui Straton înlesnea divorțul, care se va produce oricum. Ardelenii au început și repriza secundă printr-o posesie debordantă, egală cu zero pe tabelă, conform ofensivei. Gazdele au scăpat de două ori, Jakolis (52) și Garita (59), Scuffet a fost entuziasmant.

Mai experimentați, mai vicleni, clujenii au scos-o la capăt. În minutul 62, Camora a scuturat plasa din 4 metri, profitând de letargia lui Cestor și de plonjonul prost sincronizat al lui Straton. 

Petrescu a adormit jocul și pare să își ia rămas bun cu o victorie. 

Clasamentul actualizat din Liga 1: CFR Cluj avansează spre vâf

CFR Cluj ajunge la 3 victorii consecutive în Liga 1 și urcă pe poziția a 4-a, cu 18 puncte. Are și două meciuri restante. FC Argeș pierde al treilea meci la rând și rămâne pe locul 10, cu 13 puncte.

FINAL » FC Argeș - CFR Cluj 0-1

FC Argeș - CFR Cluj, echipe de start

FC Argeș: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna - Njike, Raynov - Jakolis, Ișfan, Calcan - Garita 
Rezerve: Greab - Celestine, Donisa, G. Crețu, Alceus, I. Șerban, Meza Colli, M. Constantin, Covaci 
Antrenor: Andrei Prepeliță 

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac, - Yeboah, Malele, Birligea 
Rezerve: R. Sava - R. Bălan, Billong, Hoban, Cvek, Roger, Ad. Păun, Gîdea, Janga 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Arbitru: Marcel Bîrsan / A1: Radu Ghinguleac / A2: Vladimir Urzică / Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Marius Cristian Marchidanu / Observator: Adrian Vidan

Citește și alte știri de actualitate: 

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „L-am sunat pe patron, ne întâlnim după meciul cu Pitești! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Fostul fundaș al Realului „galactic”, mesaj la 24 de ani de la debutul în Europa, petrecut la Pitești: „Îmi aduc aminte de acea zi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
sughibughi
sughibughi  •  20 Septembrie 2022, 08:06

Nu pleaca nicaieri Petrescu

ralffy_mr
ralffy_mr  •  20 Septembrie 2022, 01:19

adio CFR..chiar aveam sperante de la voi la anul sa intrati in grupele Ch League cu echipa formata anul asta, cu Dan Petresscu si un nou titlu castigat... dar in conditiile date de plecarea lui Petrescu, anticipez primul campionat pierdut dupa un lung amar de vreme. Rapid si Farul au usa larg deschisa spre titlu!!! Si e pacat ca nici una nu are coeficient sa aiba un traseu de favorita... si iarasi ne intoarcem in cercul vicios in care patroni cu rumegus in loc de creier isi bat joc de fotbalul romanesc...pe banii lor ce-i drept!

dododudau
dododudau  •  19 Septembrie 2022, 23:31
Postat de muzica pe 19 Septembrie 2022, 22:34

O rusine de campioana,cu acelas joc la ciupeala !Pe final se aruncau pe jos pzt tragere de timp,parca jucau cu Real Madrid !Sa plece acest antrenor arogant,care se crede cel mai mare din lume,cred ca s-au SATURATI TOTI DE ACEST AROGANT,CARE JOACA UN FOTBAL,O RUSINE ! Pleaca invartandu-te,pleraca la arabi sa nu cumva sa vii la Nationala,te vom huidui din primul pana in ultimul minut !!!!

Asta cam asa este, Clujul se mobilizeaza numai in meciurile cu presupusa eterna candidata la titlu, fcsb. Le-au spart capul campionatul trecut in sezonul regulat, un fleac, i-au ciuruit. Cum ba sa iei 7 goluri de la Cluj? A mai marcat Clujul 7 goluri cuiva ? Lasati cocleala asta cu jocul la 1-0, este din ce in ce mai greu sa desfaci autobazele. In privinta astora care se arunca pe jos si se vaicaresc la nesfarsit, n-o sa-i bata vreunu' pe cordea si olaru. Fetitele plangacioase de la fcsb se zvarcolesc de parca le-a taiat cineva tendonul.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează