FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CS MIOVENI 2-2

VIDEO Mioveni, primul punct după două luni! FC Argeș, egalată în prelungiri după ce a condus cu 2-0

FC Argeș - CS Mioveni, în etapa #21, live
FC Argeș - CS Mioveni, în etapa #21, live

Articol de - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 13:56 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:15

FC Argeș și Mioveni au remizat, scor 2-2, în etapa #21 din Superliga.

Programul complet și rezultatele din Liga 1 AICI!

FC Argeș a început ca din tun meciul și avea 2-0 după 19 minute. Ișfan a deschis scorul ('14) după o fază colectivă în partea stângă. Mijlocașul piteștean a primit mingea în careu și a trimis fără emoții în poarta goală. Garita care ratase o mare ocazie singur cu portarul în dbutul meciului, a profitat de a doua șansă în minutul 19. Unu la unu cu portarul, l-a învins pe Croitoru cu un șut la colțul scurt.

CS Mioveni a răspuns imediat și a fost la câțiva centimetri de gol. Krasniqi a scăpat ușor de Cestor și a șutat în bară. Ișfan a fost aproape de „dublă”, dar nu a profitat de gafa uriașă din apărarea Mioveniului. Jucătorul lui FC Argeș a scăpat singur cu portarul, îl avea în stânga și pe Garita, dar a ales să șuteze. Execuția a fost modestă, la colțul scurt, iar Croitoru a reușit să respingă cu piciorul.

Mioveni a revenit în repriza a doua

În repriza secundă, Antal a reușit să reducă din diferență cu un gol superb ('57). A recuperat o minge la 25 de metri și a șutat direct în vinclu, fără șanse fără portarul Greab. Antal putea reuși „dubla” în minutul 64. 

A trimis din nou de la distanță, iar șutul său a fost deviat în bară. Argeș nu a mai scăpat în prelungiri. Garutti a egalat în minutul 90+2 cu un șut deviat, după ce migea așunsese la el de la Cestor, care a greșit o preluare în careu.

Clasamentul din Superliga

Argeș este pe locul 10 în Superliga, cu 23 de puncte, în timp ce Mioveni este ultima, cu 9 puncte.

FINAL. FC Argeș - CS Mioveni 2-2

FC Argeș - CS Mioveni, echipe de start:

FC ARGEȘ: 12. Greab - 2. Tofan, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6. Nijke - 11. Ișfan, 21 Alceus, 24. Bertrand - 14. Garita
REZERVE: 33. Micle, 7. Rainov, 18. G. Crețu, 20. Celestine, 25. Pârvu, 27. Donisa, 70. Jakolis, 77. Covaci, 70. Jakolis, 19. A. Stoica, 17. Dobrosavlevici, 10. Calcan
ABSENȚI: I. Șerban, Straton, Turda (accidentați)
ANTRENOR: Marius Croitoru

CS MIOVENI: 13. Croitoru - 25. I. Balaur, 15. Scarlatache, 27. Garutti - 31. Carnat, 5. Lixandru, 23. Panait, 16. Rădescu, 6. Burnea - 39. Krasniqi, 8. Antal
REZERVE: 90. Burlacu, 10. Coșereanu, 17. Gutea, 99. Kabanaga, 24. V. Pop, 30. Șerbînică, 68. Sima, 7. D. Toma, R. Trif
ABSENȚI: Buziuc, Blănaru (accidentați), Oancea (suspendat)
ANTRENOR: Marius Stoica

Stadion: Nicolae Dobrin (Piteşti)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Conferința de presă a gazdelor

Conferința de presă a oaspeților

Pentru Rădoi? » Jovan Markovic, lob superb, din afara careului: „E un artist cam dolofan”
CSU CRAIOVA - CHINDIA
Pentru Rădoi? » Jovan Markovic, lob superb, din afara careului: „E un artist cam dolofan”
Debeljuh a anunțat pentru GSP că pleacă de la CFR, un oficial îi răspunde: „A mințit cu tot ce a spus! Ghinionul lui e că am mesajele pe WhatsApp”
CFR CLUJ
Debeljuh a anunțat pentru GSP că pleacă de la CFR, un oficial îi răspunde: „A mințit cu tot ce a spus! Ghinionul lui e că am mesajele pe WhatsApp”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ucv1948
ucv1948  •  18 Decembrie 2022, 14:30

Ultrașii de primărie ai Piteștiului sunt mulțumiți. La îndemnul primarului l-au contestat pe Prepeliță iar acum echipa câștigă meci după meci. Mare fericire in primăria Piteștiului.

miciBIO
miciBIO  •  18 Decembrie 2022, 13:58

Mare allenatore Croitoru ăsta, numai la Tati Iftime e bun. Singurul examen de antrenor al lui Croitoru este când Botoșani avea echipă bunicică și a fost eliminată de modesta echipă macedoneană Shkendija.

Crinughe1
Crinughe1  •  18 Decembrie 2022, 12:39

Cine sa va mai înțeleagă? Spuneți ca e 2-0 și Cestor majorează diferența, dar marcatori sunt Isfan și Garita, somn ușor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close