FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CHINDIA 2-1

EXCLUSIV „Pur și simplu instinctul meu” » Marcatorul golului etapei în Liga 1 își explică „foarfeca” de senzație

Execuția formidabilă a lui Garita, din care camerunezul a egalat
FOTO sportpictures.eu
Execuția formidabilă a lui Garita, din care camerunezul a egalat FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 03:18 / Actualizat luni, 29 august 2022 03:44

Camerunezul Arnold Garita a reușit, în FC Argeș - Chindia 2-1, unul dintre cele mai frumoase goluri ale începutului de sezon, o foarfecă splendidă sub transversală ce i-a readus pe piteșteni în joc.

Execuția formidabilă a lui Garita, o „foarfecă” de toată frumusețea în vinclul porții lui Căbuz, a consemnat cel de-al treilea gol al camerunezului de la venirea în România. „A fost pur și simplu instinctul meu”, a afirmat atacantul de 27 ani, într-un scurt dialog purtat cu Gazeta Sporturilor. 

Felicitat de toată lumea în vestiar după meci, Garita mai spune despre reușita sa că „e unul dintre cele mai frumoase goluri din carieră, dar nu cel mai frumos”. Vârful de 1.86 metri se laudă că are în portofoliu o reușită și mai specială, semnată pe vremea când evolua în ligile inferioare din Franța.

7a fost nota primită de Garita în caseta tehnică din Gazeta, pentru evoluția din meciul contra Chindiei

Arnold Garita: „Nivelul Ligii 1? Destul de bun”

Într-un interviu acordat Gazetei pe 21 august, Garita a povestit cum a decurs prima lună de ședere în România și ce a remarcat, cu bune și cu rele, la campionatul nostru.

„Campionatul vostru e destul de bun, nu-l cunoșteam, l-am descoperit de la un meci la altul. Am prieteni care au jucat în România, le mai urmăream puțin evoluțiile, dar nu știam cu adevărat nivelul ligii.

Mi-am dat seama aici că nivelul e destul de bun”, a spus fotbalistul care, înainte să ajungă în Trivale, evoluase pentru Bourg-en-Bresse, în a treia ligă din Franța. Toate declarațiile camerunezului pot fi citite AICI.

3 goluria înscris Garita în cele șase partide jucate pentru alb-violeți

Citește și alte știri din Liga 1:

FC Argeș, revenire superbă împotriva Chindiei » Ișfan și Garita au fost decisivi

FOTO Apariție rară » Fost lider al Cooperativei surprins pe stadion după eliberarea din pușcărie: cum arată acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează