FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

„Ca-n legile lui Murphy” » Conducătorul clubului din Superligă e resemnat: „Mult sub așteptări”

FC Argeș n-a mai câștigat în Superligă de 3 luni // sursă foto: Imago Images
FC Argeș n-a mai câștigat în Superligă de 3 luni // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 17:48 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 17:56

Daniel Stanciu (48 de ani), director executiv la FC Argeș, spune că echipa din Pitești are un început de sezon „mult sub așteptări” și că sezonul alb-violeților, per total, este „destul de rău”.

Resemnare în birourile de la FC Argeș. Directorul executiv Daniel Stanciu admite că echipa piteșteană are un sezon slab, cu rezultate mult sub cele scontate în vara trecută.

„Tănase nu pierde timpul” » La revenirea în primul „11”, Florin a reușit o „dublă”
EAU
„Tănase nu pierde timpul” » La revenirea în primul „11”, Florin a reușit o „dublă”

Resemnare la FC Argeș. Daniel Stanciu: „Sezon destul de rău”

„Început modest de an, mult sub așteptări având în vedere ceea ce ne propuseserăm, ceea ce speram că se va întâmpla. Cred că e un sezon destul de rău pentru FC Argeș.

E ca în legile lui Murphy*, dar am încredere că lucrurile se vor stabiliza. Trecând peste obiectivele propuse și ceea ce speram că se va întâmpla, cel mai important este să stabilizăm lucrurile și să ne menținem în Liga 1”, a precizat Stanciu la „DigiSport Special”.

*Legea lui Murphy este maxima care spune că „Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”.

Făcând un exercițiu de imaginație, dacă s-ar pune problema să înlocuim staff-ul tehnic (n.r. - pe Marius Croitoru), ar fi foarte greu să găsim o variantă. Nu sunt prea multe variante. 

- Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș

În acest an, FC Argeș a obținut un singur punct, din remiza cu Chindia Târgoviște, scor 1-1. Piteștenii au pierdut apoi pe teren propriu, 0-2 cu FC Botoșani.

FC Argeș nu a mai câștigat în campionat de pe 30 octombrie, de la 1-0 cu UTA. S-a prăbușit în clasament, până pe locul 13, având doar 4 puncte peste UTA, penultima clasată.

Mai multe știri din Superligă:

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”

Scandalul de la Sepsi - FCU Craiova a ajuns azi pe masa Comisiilor » Ce s-a întâmplat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  02 Februarie 2023, 02:48

Domnul conducator Stanciu a venit in vara la echipa. De atunci echipa merge slab, asa cum de altfel am si comentat aici ca o sa mearga, atunci la aflarea vestii ca acest tip vine la conducerea clubului. Gentea a plecat urechea unde nu trebuia si uite asa l-au dat afara pe singurul antrenor care reusise sa faca ceca cu acest lot de desculti, adica pe Prepelita. A sosit Croitoru si mai are un pic si retrogradeaza. E bine acum, domn Stanciu? E bine acum, domn primar? Cand il veti demite pe acest antrenor care nu stie absolut nimic ? Asteptati sa nu mai avem ni i sanse matematice de salvare de la retrogradare?

liviu79pit
liviu79pit  •  02 Februarie 2023, 00:16
Postat de ucv1948 pe 01 Februarie 2023, 19:14

Hey , ultrași piteșteni de primărie , care cântați la ordinul primarului ... e bine acum ? Cu Prepe antrenor jucați in play-off anul trecut și-l înjurați la fiecare meci. A plecat omul , acum cred că sunteți fericiți. Echipa merge ca unsă ... spre liga a 2-a.... . Da' primaru' , ce zice primaru' ? , ce zice primaru ' ? E bine totuși ca prostia nu doare.

Du te mah și culcă-te! *** Ne am făcut de ras în play off cu el, ne au bătut toți de la 4 0 in sus! Vezi ti de echipa ta de carton!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DMA87
DMA87  •  01 Februarie 2023, 20:31

Să îi fie învățare de minte domnului patron. Să își ia lângă el oameni capabili, din domeniu. Și, mai ales, să ia antrenori cu acte în regulă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează