FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 0-1

FC ARGEȘ - DINAMO 0-1. Ion Crăciunescu, despre greșeala arbitrului: „De ce dai așa, mă?! Totul e clar”

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, a comentat faza din finalul meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele trebuiau să beneficieze de un penalty. +36   FOTO
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, a comentat faza din finalul meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele trebuiau să beneficieze de un penalty.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 23:23 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 23:31

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, a comentat faza din finalul meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele trebuiau să beneficieze de un penalty.

  • CONTEXT: În minutul 90+1, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici și l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop;
  • Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar. Decizia corectă: penalty pentru FC Argeș, care putea obține astfel un rezultat de egalitate în Trivale - detalii, AICI.

„Este ciudată rău de tot această fază. Jucătorul dinamovist nu are nicio șansă să joace mingea. Este dezechilibrat și se duce în picioarele adversarului. Nici la rugby nu e permis așa ceva! E un penalty cât se poate de clar!

Nu e urmă de dezbatere. De ce să dai indirectă, mă? Pe Barbu nu l-a păcălit nimic! Eu am niște explicații, dar n-am probe, si mă feresc să spun anumite lucruri”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Argeș - Dinamo 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

Citește mai multe știri despre FC Argeș - Dinamo 0-1:

Cosmin Contra a răbufnit, după FC Argeș - Dinamo 0-1: „Să vă fie rușine!”

FC Argeș - Dinamo 0-1. Antrenorul piteștenilor, dezarmat: „De 50 de ani nu am văzut așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alexpescaru
alexpescaru  •  05 Decembrie 2020, 17:34
Postat de Gabriel Degeratu pe 05 Decembrie 2020, 09:30

Un mesaj de la Pitesti pentru domnul Octavian Goga de la FRF! Protejatul matale,Marian Barbu e acum pe lista FIFA dupa ce a aratat in cateva randuri ca e un arbitru slab.Nu e primul si nu va fi nici ultimul.Dar aseara a fost HOTIE,nu prostie!Un mesaj si pentru arbitrul de 32 de ani,furtul de la Pitesti, asa vei fi caracterizat de aici incolo,,, E ALA CU FURTUL DE LA PITESTI" .Ti-ai batut joc de echipa cu blazon si de suporteri minunati.Va promoveaza pe lista FIFA si apoi va obliga sa furati in campionat. Tu esti profesor? Aiurea,ce sa inveti tu copiii? Strategii de sustrageri? Asa da ! Chiar daca nu se pedepseste ca in drept,furtul in arbitraj tot infractiune este.Hai ca ai inceput-o bine cariera de arbitru FIFA! Da-i inainte! Pana acum nu te stia nimeni,acum esti deja celebru ,cine e Marian Barbu?,, E ALA CU FURTUL DE LA PITESTI"

Un mesaj pentru Gabriel Degeratu - Tu ai văzut tot meciul, sau comentezi după articolele din ziare ? Că poate reușești să explici de ce a luat Andrei Radu primul cartonaș galben, și de ce a fost oprit Camara din acțiune pentru un offside inexistent când scăpase singur cu portarul. Dacă reușești, mai discutăm. Dacă nu... tot ce îți urez ar apărea aici cu steluțe.

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  05 Decembrie 2020, 10:34
Postat de 6.6.6 pe 04 Decembrie 2020, 23:38

foarte bine, de acord, e penalty. unde si cind?

cand vrea betivul ala sprijinit de stalp, care striga penalty, penalty....

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  05 Decembrie 2020, 10:33
Postat de valu4ever pe 05 Decembrie 2020, 09:33

Arbitrii au directive!

de la gigi becali.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează