FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

VIDEO + FOTO Sfidare la „oficială” » Imaginea zilei în Liga 1, la FC Argeș - Dinamo. Ce făceau fanii „câinilor” în acest timp

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 17:34 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 18:01

Imaginile venite de la Pitești sfidează toate restricțiile din pandemie. Tribuna oficială a arenei „Nicolae Dobrin” a fost arhiplină la meciul dintre FC Argeș și Dinamo, fără urmă de distanțare socială.

Disputa de la Pitești a început pe o ploaie torențială. Pentru a se feri de apă, oficialii gazdelor și invitații s-au adăpostit cu toții într-o zonă a tribunei oficiale. Peste 40 de persoane erau înghesuite într-un spațiu mic, fără distanțare socială. Doar câțiva dintre cei prezenți s-au protejat cu măști.

+18 FOTO

Fanii lui Dinamo, plimbare în jurul stadionului

Președintele Klaus Iohannis s-a grăbit și a anunțat că din acest week-end fanii vor avea acces pe stadioane, fără să depășească 25% din capacitatea arenelor. LPF și FRF au oprit elanul suporterilor și au amânat revenirea cu câteva zile.

Dacă oficialii au privit meciul Argeș - Dinamo din lojă, fanii dinamoviști care au făcut deplasarea la Pitești s-au plimbat în jurul arenei „Nicolae Dobrin”, încurajându-și favoriții din spatele porților închise. 

Citește și alte știri despre fotbalul din play-off: 

Fază controversată în FC Argeș - Dinamo » Gazdele au cerut penalty în minutul 2!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
demolarii
demolarii  •  17 Mai 2021, 00:16

Imaginea realității.....cei care care fac plăcuțele sunt afară, cei care le mănâncă sunt la oficială. Atentie, democrația nu este sinonim cu egalitate socială, dreptate socială, sau altele. Asa ca Romania de azi e o Românie cu mai multe viteze, sau straturi sociale....ca la sarmale.

creeperno999
creeperno999  •  16 Mai 2021, 22:39

Sunt vaccinat cu prima doza, am rapel pe 30. Am vacanta la bulgari si nu vreau sa aud de carantina. Dupa prima doza, am fost obosit ceea ce e normal. Sper sa am noroc si la ultima etapa.

rocky5
rocky5  •  16 Mai 2021, 20:31
Postat de Adrian Preda pe 16 Mai 2021, 19:34

Păi poate nu știți, dar “oficiala” e plină de pesediști. FC Argeș este jucăria primarului pesedist Gentea, care își invită la oficială doar prietenii. Or știm cu toții care a fost poziția PSD-ului față de măști și măsurile anti-pandemie

Si nu te-ai vaccinat? Pardon, inoculat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează