FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB

Ilie Dumitrescu a bufnit în râs când l-a auzit pe Toni Petrea: „N-a fost cea mai fericită declarație a lui”

FC Argeș - FCSB. Ilie Dumitrescu s-a amuzat pe seama unei declarații făcute de Toni Petrea înainte de meciul din Trivale.
FC Argeș - FCSB. Ilie Dumitrescu s-a amuzat pe seama unei declarații făcute de Toni Petrea înainte de meciul din Trivale.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 19:15 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 19:42

FC Argeș - FCSB. Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios pe seama unei declarații făcute de Toni Petrea înainte de meciul din Trivale.

E vorba despre cum a motivat antrenorul roș-albaștrilor titularizarea atacantului Ivan Mamut: „Prefer să încep cu el titular, pentru că nu știu ce se întâmplă pe parcurs. Dacă l-aș introduce la pauză, nu putem ști ce se întâmplă până la final și cât poate duce”.

Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”
Dinamo - Sepsi 0-0
Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

FC Argeș - FCSB. Ilie Dumitrescu, despre motivarea lui Petrea: „Nu e cea mai fericită declarație”

Mergând pe logica potrivit căreia un jucător în a cărui potență fizică n-ai încredere ar trebui introdus totuși pe final, nu din primul minut, Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs: „Cum s-a pronunțat el... N-a fost cea mai fericită declarație a lui Petrea”.

Mamut e cel mai norocos jucător din istorie. Are un gol în doi ani și trag toți de el. Talie are, vârsta nu-l mai ajută”, a completat și Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor prezent în studio-ul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Ivan Mamut a fost din nou preferat în atacul celor de la FCSB. Croatul în vârstă de 24 de ani a început din primul minut și runda trecută, în victoria 2-0 cu Farul. Are 0 goluri în 6 partide în roș-albastru.

Ilie Dumitrescu a bufnit în râs când l-a auzit pe Toni Petrea: „N-a fost cea mai fericită declarație a lui”
Mamut a ajuns la FCSB la începutul sezonului, de la CSU Craiova

FC Argeș - FCSB. Echipe de start

FC Argeș: Greab - Joao Miguel, Turda, Dobrosavlevici - Tofan, I. Șerban, Raynov, D. Dumitrașcu - Ișfan, G. Ganea, Cr. Tănase 
Rezerve: Micle - C. Moisie, Viana, Boldor, N. Mușat, Honciu, Palic, Said, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Miron, I. Cristea, Radunovic - D. Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Ad. Șut, Dumiter, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
Antrenor:Toni Petrea

VIDEO. Ivan Mamut, soartă similară cu Zdenek Ondrasek la FCSB? „Nu se pliază, acolo trebuie altceva”

Citește mai multe știri de actualitate:

MM Stoica și Petrea, front comun pentru a-l întoarce pe Becali: „NU suntem de acord cu ce ai decis”

Uhrin Jr. a dezvăluit marea problemă, după Dinamo - Sepsi: „Credeți-mă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  20 Martie 2022, 21:58

Taci t !

226628904800238
Reflector Sv  •  20 Martie 2022, 20:08

Toni Petrea este o persoana cu o educatie si o inteligenta foarte buna asta se vede in ceea ce face , ce spune si cum se manifesta in postura stresanta in care este , evident ca nu merita tratamentul la care sete supus la fcsb ..... Ilie Dumitrescu , aliatul finantatorului de la fcsb , NU ar trebui sa rada de declaratiile lui Toni Petrea pentru ca acesta are declaratii mult mai reusite decat ale lui I. Dumitrescu ce chimuie limba romana (si telespectatorii) cu declaratii lui subiective si bizare ........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează