FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2

Fotbalistul care l-a dat gata pe Marius Croitoru: „Cum să îl cataloghez? E el prea bun sau restul prea slabi?”+ Prepeliță anunță „revoluție” la Pitești

Marius Croitoru, foto: captură TV Prima Sport
Marius Croitoru, foto: captură TV Prima Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 10:05 / Actualizat sambata, 13 august 2022 10:11

FCU Craiova s-a impus pe terenul lui FC Argeș, scor 2-0, în primul meci al etapei cu numărul 5 din Liga 1. Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul clubului oltean, a lăudat forma lui Andrea Compagno (26 de ani). 

Andrea Compagno a ajuns la 15 goluri reușite în anul 2022 și are o serie de 4 meciuri consecutive cu gol marcat. Croitoru și-a lăudat elevul. 

„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?
FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA 0-2
„Hai, mă, mamă, ce ai?” » Croitoru, „băgat în ședință” de soție + alte două momente inedite în Trivale: pentru cine a venit Dică la stadion?

Marius Croitoru, la superlativ despre Andrea Compagno: „Nu e treaba mea dacă pleacă la FCSB, e treaba patronului”

„Vrem să devenim o echipă mai bună, dar pentru asta trebuie să câștigăm și pe terenul formațiilor din play-off-ul trecut. Tuturor din lot le va veni rândul. 

Compagno a atras deja atenția echipelor din București, un atacant care marchează. Nici nu știu cum să îl cataloghez. Ori el este prea bun, ori anumite lucruri sunt prea slabe. Cred în prima variantă. Nu e treaba mea dacă pleacă la FCSB, e treaba patronului. Eu sunt doar antrenor. 

Nu e nici bun, nici rău bilanțul de până acum. Noi ne dorim play-off-ul, e clar. Nu am arătat rău, dar consider că este loc de mai bine”, a spus Marius Croitoru la Orange Sport. 

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Compagno a transmis că nu se gândește la plecare:

 „Obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Nu am target, sunt atacant, trebuie să marchez. Nu mă gândesc la așa plecare. Mă gândesc doar la meciurile noastre. Sunt fericit la FCU și nu mă interesează. Am auzit, dar nu mă interesează. Îmi pasă doar de echipa mea”.

8este nota primită în GSP de Compagno pentru prestația cu FC Argeș. Cea mai mare notă de pe teren

Andrei Prepeliță anunță revoluția la FC Argeș

„Începem iar de la 1-0. Cred că mai bine le dăm mingea, să ne dea gol rapid și să putem juca și noi după. Fără atitudine! Să joci acasă așa... Nu am avut atitudine nici după meci. Să văd și eu ceva spart prin vestiar. 

Sâmbătă avem un antrenament și tragem concluziile. Așa ceva nu se poate! Să vedem câți jucători vor înțelege. La următorul meci mergem cu 13-14 jucători, mai luăm de la juniori. Măcar știu că etapa viitoare avem atitudine”, a spus Andrei Prepeliță, la Orange Sport.

Ce să îi zic lui Lato? La experiența pe care o are dă o pasă către nimeni, cu exteriorul. Eu nu pot să antrenez asta. Nu pot să îi zic să nu bage mingea în interior... Când are mingea e responsabilitatea lui
- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

VIDEO Cum a fost analizată de VAR faza penalty-ului din meciul U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Bonus nesperat pentru Becali! A primit de 5 ori banii investiți

FCSB a împrumutat un fotbalist la CS Mioveni! Ultimele achiziții l-au scos din planurile lui Dică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
george.br
george.br  •  14 August 2022, 11:01
Postat de TIborSzoltan pe 14 August 2022, 07:00

Felicitari fcu Craiova! Campagno e valoros!

Compagno. Andrea Compagno.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 August 2022, 07:00

Felicitari fcu Craiova! Campagno e valoros!

rikiriki365
rikiriki365  •  13 August 2022, 11:34

Compagno nu este de Fcsb. Vor atacanți buni, sa caute la slovaci.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează