FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VIDEO Primarul l-a trimis pe Vlădoiu în fața jurnaliștilor: „Răutăți și aroganțe”

Jean Vlădoiu, Cristian Gentea și Andrei Prepeliță / Sursă foto: Gabriela Neacșu @Fotbal Club FC Argeș Pitești
Jean Vlădoiu, Cristian Gentea și Andrei Prepeliță / Sursă foto: Gabriela Neacșu @Fotbal Club FC Argeș Pitești

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 11:59 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 12:53

„Urecheat” de primarul Piteștiului, Cristian Gentea, Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele lui FC Argeș, a fost prezent la conferința de presă din această dimineață, în care și-a justificat declarațiile oferite în urmă cu două zile, când a lăsat de înțeles că viitorul alb-violeților ar fi în aer.

Pe un ton virulent, Vlădoiu a spus că nu se pune problema ca FC Argeș să intre în colaps, dezvăluind apoi ce așteptări are din partea edilului Cristian Gentea, omul numărul 1 în club.

Jean Vlădoiu: „Nu vreau să fiu prietenul domnului Gentea, doar vreau să continuăm ce am început alături de Andrei Prepeliță”

„Au apărut aberații în presă, ne-am obișnuit. Dai un interviu la un post de televiziune, iar lumea înțelege doar ce vrea. Nu știu de ce ne inflamăm atât de tare. Domnul Gentea are experiență în ceea ce privește interviurile acestea scrise cu răutate la adresa clubului FC Argeș. Trebuie să devenim imuni în fața acestor titluri și aroganțe. 

Nu știu de unde atâta răutate la adresa clubului pe care-l reprezint. Nu am nimic cu domnul Gentea, nu vreau să fiu prietenul domnului Gentea, dar vreau să continuăm ce am început alături de Andrei Prepeliță și acest staff minunat, alături de acești jucători

După ce Andrei va semna prelungirea contractului, așa cum e normal și civilizat, sigur că împreună cu domnul Gentea ne vom gândi ce strategie vom aborda în continuare. Eu cred că lucrurile sunt pe un făgaș normal la Pitești”, a spus Vlădoiu. 

Primarul l-a trimis pe Vlădoiu în fața jurnaliștilor: „Răutăți și aroganțe”
Jean Vlădoiu, alături de primarul Gentea / Sursă foto: Gabriela Neacșu @Fotbal Club FC Argeș Pitești

Jean Vlădoiu: „N-o să permit nimănui să-l atingă, nici măcar cu un deget pe Andrei Prepeliță”

Oficialul piteștenilor a mai spus că așteaptă ca primarul să-i facă o propunere concretă lui Prepeliță pentru prelungirea contractului.

„(...) Aștept ca domnul Gentea să-i prelungească înțelegerea lui Andrei. Ne cunoaștem mult mai bine, avem încredere unul în celălalt și n-o să permit nimănui să-l atingă nici măcar cu un deget în perioada următoare”, a mai declarat Vlădoiu, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

Se destramă şi FC Argeș? Anunț-șoc la Pitești: „Aștept să ne cheme primarul”
FC ARGEȘ
Se destramă şi FC Argeș? Anunț-șoc la Pitești: „Aștept să ne cheme primarul”

Cristian Gentea: „E puțin suspans doar în mintea lui Vlădoiu”

Am văzut declarația lui Vlădoiu, n-am discutat cu el. Cred că e puțin suspans doar în mintea lui. Cred că va ieși și va explica ce a vrut să zică, înaintea meciului cu Farul. Într-adevăr, s-a cam speriat lumea la Pitești. 

Ne dorim să continuăm și nu sunt de acord să plece jucători importanți. Trbeuie să facem o echipă foarte puternică la Pitești și să revenim acolo unde am fost. Sigur, Prepeliță rămâne. Am discutat cu el și stabilim strategia pentru anul viitor, posturile pe care vrea să aducă jucători. Am avut momente în care am fost nemulțumit de el. Am ajuns și cu mult noroc în play-off, recunosc, dar creștem de la meci la meci

- Cristian Gentea, primar Pitești, miercuri, la Pro Arena

Anunțul cu care Jean Vlădoiu a luat pe toată lumea prin surprindere: „Aștept să ne cheme primarul, nu știm ce vom face la anul”

Marți seara, la Digi Sport, Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, a anunțat că strategia echipei pentru sezonul viitor s-ar putea schimba drastic în cazul în care primarul Cristian Gentea va decide să nu mai aloce bani către echipa de fotbal.

„Aștept să ne cheme primarul să vedem ce strategie abordăm pentru sezonul următor, dar și pentru meciurile care au rămas. Nu știm ce vom face la anul, dacă vom continua să avem același obiectiv sau vom merge pe mâna copiilor. Eu mi-aș dori să continuăm ce am început. Vom vedea”, a spus Vlădoiu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”. 

Citește și alte știri de actualitate:

Se destramă şi FC Argeș? Anunț-șoc la Pitești: „Aștept să ne cheme primarul”

Latovlevici își „urechează” colegii: „Lipsă de valoare, lipsă de atitudine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pirusis
pirusis  •  08 Aprilie 2022, 13:54

Are dreptate Vladoiu. Declaratiile lui au fost interpretate. Presa de sport din Romania e fara scrupule si din lipsa de subiecte inventeaza tot felul de prostii.

raspunzel
raspunzel  •  07 Aprilie 2022, 14:43
Postat de Viorel Ignat pe 07 Aprilie 2022, 13:14

Primăriile au voie sa aibă echipe în prima divizie !? Vad ca pt. unii o rezolvam românește, un fel de struto- cămilă!?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

coco1987
coco1987  •  07 Aprilie 2022, 13:45

O atitudine sanatoasa a lui Vladoiu. Sper, in caliate de fan fc arges, sa ramana Prepelita la echipa. A facut minuni cu un lot slabut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează