FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 2-0

Latovlevici își „urechează” colegii: „Lipsă de valoare, lipsă de atitudine!”

CFR Cluj - FC Argeș 2-0. Iasmin Latovlevici (35 de ani), fundașul stânga al piteștenilor, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei. +9   FOTO
CFR Cluj - FC Argeș 2-0. Iasmin Latovlevici (35 de ani), fundașul stânga al piteștenilor, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 23:18 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 23:21

CFR Cluj - FC Argeș 2-0. Iasmin Latovlevici (35 de ani), fundașul stânga al piteștenilor, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei. 

„Sunt mai multe lucruri care au făcut diferența, trebuie să le spună cineva. Ca joc... eu am simțit că n-am pus nici noi probleme, nici ei. Ei nu s-au chinuit prea mult azi. A fost un meci foarte slab. Ne-am dorit să ajungem în play-off. Iată-ne, dar, din păcate, atât... nu facem nimic mai mult”, a declarat Latovlevici la Look Sport+.

Latovlevici și-a „înțepat” și colegii, lăsând să se înțeleagă că unii dintre ei sunt lipsiți de valoare: „Nu e OK cum jucăm. În unele momente, nici atitudinea nu e în regulă. Trebuie să câștigăm și noi. Și lipsa de experiență contează, și lipsa de valoare. Trebuie să mă adaptez la unele situații de joc și sunt derutat”.

CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!
CFR Cluj - FC Argeș
CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!

Alte reacții după CFR Cluj - FC Argeș 2-0:

Am arătat bine. După o pauză, orice echipă are dificultăți să intre în meci. Dar cel mai important era să luăm cele 3 puncte. Avem o distanță mare față de FCSB, dar nu e nimic încheiat 
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Nu ai nicio șansă cu CFR dacă faci asemenea greșeli (n.r. - eroarea lui Joao Miguel de la primul gol). Asta e, ne pregătim pentru meciul următor. Cred că lipsa de experiență ne-a costat
Antun Palic, mijlocaș FC Argeș

A fost important să câștigăm, pentru că cei de la FCSB s-au încurcat aseară. Era important să câștigăm, altfel nu merităm să fim campioni 
Andrei Burcă, stoper CFR Cluj

CLASAMENT / CFR Cluj are 8 puncte avans față de FCSB!

FOTO / Cadre din CFR Cluj - FC Argeș 2-0

+5 FOTO

Mai multe articole din Liga 1:

Ion Crăciunescu a izbucnit, în direct la TV: „Își bat joc! Mi se face rău”

Plângere la poliție pentru nepotul lui Gigi Becali, după scandalul de la FCSB - CSU Craiova » Toate reacțiile: „Mi-e rușine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
cornelcc
cornelcc  •  05 Aprilie 2022, 21:56
Postat de andrei.steaua pe 04 Aprilie 2022, 23:58

Blat ordinar

asa, cum spunea "un clasic in viata", dupa meciul cu Steaua, "as vrea sa vad aceeasi daruire si in meciul cu kvsc! Serios? De unde atata daruire impotriva "eternei" campioane?Cum sa indrazneasca reo echipa sa joace ceva contra lor? Au mai facut-o CSU Craiova si Botosani si s-a vazut1 Restul, ghiocei!

coco1987
coco1987  •  05 Aprilie 2022, 12:10

Latovlevici, ai un tupeu cat casa. Nu tu ai ingropat din startul playoffului Argesul cu atitudinea ta de golan de curtea scolii in meciul cu Craiova? Ce cauti pe teren? Prepelita a fost prea bland cu tine, nu trebuia sa mai prinzi primul 11 in sezonul acesta. Mai mult decat atat, ce cauti sa vorbesti la interviuri? Mai poti tu reprezenta echipa asta dupa gestul absolut de amator pe care l-ai facut in acel meci? Apropo, in meciul de aseara, ce a fost cu faza aceea din prima repriza cand, in loc sa lasi mingea sa iasa in corner(pentru fc arges), ai reusit sa te impiedici si sa o scoti afara din teren? Tot colegii au fost de vina? Cu fundasi laterali ca tine si Tofan, ambii cu apucaturi maniace, care lăsati echipa in 10 oameni sau comiteti erori impardonabile si gratuite cand iti e lumea mai draga, cum sa castige meciuri aceasta echipa? Asta in combinatie cu Joao Miguel care chiar pare ca face lucruri necurate in meciurile cu Cfr. Fa si tu, Lato, un calcul daca poti. E vorba de aritmetica simpla, nu de cine stie ce ecuatii. Daca trei sunteti praf in aparare, nicio echipa din lume nu se poate apara cu un singur jucator. Tu vorbesti de parca tu ai fi acel jucator , singurul bun din aparare, cand de fapt tu esti printre exemplele de "asa nu". Unde mai punem ca avem si un portar de toata frumusetea (aseara a aparat bine, inseamna ca urmeaza inca 10 meciuri aparate prost). Asa ca Lato, nu mai iesi la interviuri...

1025138504184136
Constantin Valentin  •  05 Aprilie 2022, 09:46

Bai frate cum mama naibii astia isi dau sufletul pe teren cu FCSB , iar cu CFR mimeaza fotbalul !!!Ceva este putred in LPF !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează