FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

VERDICT OUT până la finalul anului! Fundașul dorit și de Becali s-a operat, după accidentarea suferită la ultimul meci

Grigore Turda s-a accidentat în partid cu FCU Craiova / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș) +11   FOTO
Grigore Turda s-a accidentat în partid cu FCU Craiova / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș)

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 12:50 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 13:22

Accidentat în înfrângerea lui FC Argeș cu FCU Craiova, 0-2, fundașul central al piteștenilor, Grigore Turda (25 de ani), a suferit o fractură de maleolă, urmând să lipsească o perioadă îndelungată de pe gazon.

Fotbalistul dorit la un moment dat și de FCSB, comparat de Jean Vlădoiu cu Belodedici, s-a „rupt” în minutul 35 al partidei de vinerea trecută, după ce a aterizat greșit în urma unui duel aerian. Turda n-a mai putut continua meciul, a fost scos pe brațe de echipa medicală, iar la o zi distanță a fost supus unei intervenții chirurgicale.

M-am operat sâmbătă, acum am repaus patru săptămâni. Voi lipsi în jur de trei luni, depinde cum decurge recuperarea”, a precizat stoperul de 25 de ani, pentru GSP.ro.

Fără Turda, Andrei Prepeliță se va baza în centrul defensivei pe Mike Cestor și pe „veteranul” de 37 de ani Marius Constantin. 

A vrut să lase fotbalul pentru Poliție! Povestea neștiută a jucătorului dorit de granzii Ligii 1: „L-am găsit cu geanta în mână, voia s-o predea la magazie”
FC ARGEȘ
A vrut să lase fotbalul pentru Poliție! Povestea neștiută a jucătorului dorit de granzii Ligii 1: „L-am găsit cu geanta în mână, voia s-o predea la magazie”

Grigore Turda, out chiar în perioada în care era curtat de FCSB

Turda joacă la FC Argeș din 2018, din perioada în care alb-violeții erau în liga secundă. A strâns 112 meciuri și 4 goluri pentru piteșteni, unde tocmai ce își recăpătase postul de titular, după ce a început noul sezon pe bancă.

„Mă simt ca acasă la FC Argeș. Sunt obișnuit să fiu plecat de lângă familie, deoarece am plecat la 13 ani de la Săpânța, locul unde locuiesc. Fără doar și poate, Piteștiul e a doua mea casă”, spunea Turda, într-un interviu acordat Gazetei anul trecut.

În ultimele luni, Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru transferul lui Turda, patronul celor de la FCSB izbindu-se de fiecare dată de refuzurile primarului Cristian Gentea, care solicită peste un milion de euro în shimbul acestuia. Pe transfermarkt, cota fundașului este de 800.000 de euro. 

Citește și alte știri de actualitate:

OFICIAL S-a săturat că nu l-a băgat Hagi! Gică Popescu și-a luat fiul și l-a transferat la alt club din Liga 1

EXCLUSIV A vrut să lase fotbalul pentru Poliție! Povestea neștiută a jucătorului dorit de granzii Ligii 1: „L-am găsit cu geanta în mână, voia s-o predea la magazie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luci1991
luci1991  •  17 August 2022, 13:46

Practic, ați postat acest articol doar pentru că are legătură cu Becali sau ***., altfel sigur asta nu e știre. Felicitări domnilor, profesionalism total.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează