FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - HERMANNSTADT 0-1

Reacția lui Măldărășanu, după un nou succes pe banca lui Hermannstadt: „Am fost norocoși, ne iubește Dumnezeu”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 21:01 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 21:25

FC Hermannstadt s-a impus în deplasarea de la FC Argeș, scor 1-0, în etapa #9 din Liga 1. Marius Măldărășanu, antrenorul sibienilor, a comentat succesul echipei sale, care rămâne imbatabilă de la promovare. 

Neînvins în Liga 1 în acest sezon și în cariera de antrenor în prima ligă din România, unde a mai antrenat Astra Giurgiu, Măldărășanu a afirmat că Hermannstadt a avut șansă în fața celor de la FC Argeș.

Marius Măldărășanu: „Am fost norocoși, ne iubește Dumnezeu”

„Pe construcția noastră s-au retras, s-a văzut că le-a fost teamă. Am încercat să lungim puțin, dar au fost o echipă scurtă. A doua repriză mult mai bună a noastră. Am avut progresie de multe ori, am avut și câteva situații bune. 

Când marchezi un gol de maniera în care am marcat noi, pe o greșeală a lui Straton... Îmi pare rău pentru el, sper să-și revină. E un jucător cu experiență, sper să-și revină. Dar vreau să cred că s-au întors cele două puncte pe care le-am pierdut la FCSB. 

A fost un meci rău, trebuia să schimbăm direcția de joc mai rapid. Am greșit foarte multe mingi în jumătatea noastră, asta e una dintre probleme. În primele 3 etape am pierdut multe mingi, asta s-a întâmplat și în prima repriză. S-a întâmplat să scăpăm cu fața curată. 

După gol au venit cu mingi aruncate la careu, când se poate întâmpla orice. Asta s-a întâmplat și cu FCSB și am luat gol în prelungiri și cu CSU Craiova, unde am scăpat cu fața curată. Am fost norocoși, ne iubește Dumnezeu”, a declarat Măldărășanu la Prima Sport.

În fotbal trebuie să speri până te urci în autocar. Asta am făcut azi, am avut și noroc. Când un atacant e într-o poziție bună, trebuie să tragă la poartă. Eram într-o poziție bună și mi-am încercat norocul. Suntem fericiți, am avut o perioadă bună.

- Daniel Paraschiv, Hermannstadt

VIDEO Golul marcat de Paraschiv în FC Argeș - Hermannstadt

Citește și alte știri din Liga 1: 

I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”
FCU CRAIOVA
I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează