FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

exclusiv I-a cerut lui Mititelu să plece din cauza presiunii fanilor: „Atacurile de pe internet l-au terminat psihic”

Claudiu Bălan (28 de ani, atacant) și-a reziliat azi contractul cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Bălan n-a mai rezistat presiunii puse de fanii alb-albaștrilor pe rețelele de socializare.
Claudiu Bălan (28 de ani, atacant) și-a reziliat azi contractul cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Bălan n-a mai rezistat presiunii puse de fanii alb-albaștrilor pe rețelele de socializare.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 17:55 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 18:38

Claudiu Bălan (28 de ani, atacant) și-a reziliat azi contractul cu FCU Craiova. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Bălan n-a mai rezistat presiunii puse de fanii alb-albaștrilor pe rețelele de socializare

„Încă din iulie mi-a cerut să plece. L-au terorizat pe internet. Își caută echipă, e foarte deprimat! Am simțit că e terminat psihic după aceste atacuri.

Era de la 9 ani la Craiova. Bunicul lui a fost în echipa care a luat titlul în '74, Iulian Bălan. În '73 fusese golgeterul echipei”, a declarat Mititelu, patronul FCU Craiova, pentru GSP.ro.

Mutare de titlu: Rădoi a transferat un mijlocaș din Liga 1
CSU Craiova
Mutare de titlu: Rădoi a transferat un mijlocaș din Liga 1

Claudiu Bălan a plecat de la FCU Craiova

După plecările lui Andrea Compagno, Dominik Kovacic, Bradley Diallo, Sorin Bușu, Vlad Pop și Alberto Cobrea, FCU Craiova 1948 a anunțat și „divorțul” de Bălan.

„Fotbal Club Universitatea 1948 și Claudiu Bălan au ajuns la un acord privind încetarea contractului”, au comunicat oficial oltenii. Din informațiile Gazetei Sporturilor, Claudiu Bălan a vrut să plece de la echipă încă din luna iulie.

Claudiu Bălan era unul dintre jucătorii cei mai longevivi din actualul lot, acesta purtând tricoul alb-albastru încă din 2017, atunci când FCU a revenit în lumea fotbalului în Liga 4.

Tot azi, FCU Craiova a anunțat că s-a despărțit și de Alexandru Raicea. Mijlocașul dreapta a fost împrumutat la Șelimbăr.

Claudiu Bălan are 3 promovări cu FCU Craiova

Atacantul a pus serios umărul la cele 3 promovări consecutive ale formației lui Adrian Mititelu, ajunsă în vara anului 2021 în Liga 1.

Sezonul trecut, atacantul născut la Craiova a marcat în tricoul oltenilor 8 goluri în 39 de apariții. În actuala stagiune, vârful a bifat 6 apariții la nivelul Ligii 1, fără să marcheze vreun gol.

550.000 de euroeste cota lui Claudiu Bălan pe Transfermarkt

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali ridică iarăși presiunea! Îi cere lui Dică să bage titular un jucător care a evoluat 1 minut: „Să văd pe ce-am dat banii!”

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
fratilitau
fratilitau  •  06 Septembrie 2022, 23:23
Postat de 10iul73 pe 06 Septembrie 2022, 21:40

Tu dragoste...

daca ma vezi in actiune, o sa vrei si tu odata....

fratilitau
fratilitau  •  06 Septembrie 2022, 23:19
Postat de 10iul73 pe 06 Septembrie 2022, 21:41

Ba,ai servici!?

nu am facut cont aici sa destept ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fratilitau
fratilitau  •  06 Septembrie 2022, 22:06
Postat de 10iul73 pe 06 Septembrie 2022, 21:44

Ani 80,mestere.. 80,dar in ani 90 cand ai fost tu nu ai văzut că oameni pe care îi înjuri tu jucau,antrena!?Badea,Craioveanu,Cartu..si sa sti ca am fost cu caprele,de unde ai ghicit?

ce performate ca antrenor are cartu? cite echipe a retrogradat in B?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close