FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

UPDATE Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

Xian Emmers / foto Facebook @FC Rapid 1923
Xian Emmers / foto Facebook @FC Rapid 1923

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 12:55

Rapid a anunțat transferul lui Xian Emmers (23 de ani), un mijlocaș ofensiv trecut pe la juniorii lui Inter.

UPDATE ora 12:00 » Rapid l-a prezentat pe Xian Emmers 

„Xian este noul jucător al Rapidului. Belgianul de 23 de ani a semnat un contract pe 2 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon!”, atransmis Rapid pe Facebook.

„Sunt foarte fericit și entuziasmat să semnez cu Rapid. Am așteptat mult timp, așa că sunt nerăbdător să cunosc suporterii. Am auzit multe despre ei, că sunt minunați. Abia aștept să simt atmosfera. Am fost prezent la meciul cu FCSB și am fost impresionat. Eu vin din liga secundă din Olanda și e foarte diferit, așa că sunt foarte entuziasmat să cunosc suporterii. 

Știu că Rapid a renăscut și că acum își reclădește parcursul în fotbal. Este similar cu punctul în care se află cariera mea în momentul de față. Este o potrivire minunată”, a declarat Xiam Emmers pentru site-ul Rapidului.

Xian Emmers, venit să se lupte cu Alex Ioniță și Andrei Ciobanu

Belgianul vine de la Roda Kerkrade, din liga a doua olandeză. El fusese trimis în Țările de Jos în urmă cu un an, de la Inter Milano. Emmers ar urma să ajungă la Rapid chiar azi, în ultima zi de mercato în SuperLiga, potrivit digisport.ro.

Mijlocașul central ofensiv se va lupta pentru un post de titular cu Alex Ioniță și Andrei Ciobanu.

FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League
WEST HAM - FCSB
FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League

Cine e Xian Emmers

Emmers a fost transferat de Inter în 2017, după un an petrecut la Genk. A jucat la formațiile U17 și U19 ale „nerrazzurilor”, înainte să fie împrumutat la Cremonese, în 2018. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Beveren și Almere City, înainte să fie cedat definitiv de Inter la Roda, în 2021.

În sezonul trecut, în liga a doua olandeză, Emmers a jucat 34 de meciuri, a marcat 10 goluri și a dat 8 pase decisive. Xian a jucat și 10 meciuri la naționalele U17 și U19 ale Belgiei.

El este fiul lui Marc Emmers, un fost mare mijlocaș belgian. Tatăl lui Xiam a cucerit de 4 ori titlul în Belgia și are 37 de meciuri la naționala țării sale. 

Mutările reușite de Rapid în acest mercato

  • ANTRENOR: Adrian Mutu (confirmat)
  • VENIRI: Fl. Ștefan (CFR Cluj), Costache (CFR Cluj), Ciobanu (Farul), P. Iacob (Chindia), Damien Dussaut (liber), J. Papeau (Warta Poznan), M. Dugandzic (CFR Cluj). Mățan (Columbus Crew)
  • REVENIRI: Micu (Reșița), Ignat (Unirea Constanța), Tătaru (Foresta Suceava), Lefter (CS Hunedoara), Finica (Unirea Constanța), R. Lazăr (ASU Poli), Bradu (CS Hunedoara)
  • PLECĂRI: Ad. Bălan (U Cluj), Stahl (UTA), Alami (liber), Dandea (liber), Goge (liber), Hlistei (liber), Carnat (CFR Cluj), R. Ilie (Nice)

Citește și alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Becali pentru mazilirea lui Rața: „«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu, că ești șmecher»” + MM: „Ce putem face? Proprietarul ia deciziile”

Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
cris4co
cris4co  •  05 Septembrie 2022, 21:38
Postat de gioni49 pe 05 Septembrie 2022, 14:11

tot CFR ul si FCSB ul mai fac ceva in Europa lasati vrajelile cu Rapid se vor calma cit de curind majoritatea meciurilor dubioase

Meciuri dubioase...zici tu. Nu e Supertransfer ...zic altii. Dar ce echipe bune aveti voi in Liga 1...se vede. La toate meciurile Jayson Papeau sta doar pe jos faultat de toate echipele. Nu se gaseste unu din toate echipele astea Supervaloroase care sa-l infrunte corect! Asa ca nu mai faceti voi pe desteptii...se vede valoarea echipelor voastre!

emil1986
emil1986  •  05 Septembrie 2022, 21:04
Postat de flob pe 05 Septembrie 2022, 15:15

Nici tu nu crezi in bazaconiile pe care le debitezi. Numele și emblema FCSB au fost adoptate în 2015. Te rog, caută să vezi că FCSB a fost ZERO in europa. Ultima performanta a echipei lui Becali a fost victoria împotriva lui Chelsea, atunci pe când încă mai avea marca Steaua. Și totuși, de atunci au trecut 7 ani. Cam multicel spun eu ...

Baga un ochi aici, prostavane: https://www.youtube.com/watch?v=ux7UmpyPQwo S-a intamplat in februarie 2018, Steaua/FCSB invingea Lazio la Bucuresti. Vai de soarta de clonat FC R-ist.

emil1986
emil1986  •  05 Septembrie 2022, 16:48
Postat de flob pe 05 Septembrie 2022, 15:12

Nu trebuie sa ne mai demonstrezi ceea ce poți. Deja știm despre tine...nu te mai chinui. ;)

Esti prost de prost, asa cum te stiu toti care intra cu regularitate aici. Eu am argumentat, prostavane, tu aberezi la greu. Specific celor fara creier.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează