FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali ridică iarăși presiunea! Îi cere lui Dică să bage titular un jucător care a evoluat 1 minut: „Să văd pe ce-am dat banii!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 14:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 17:19

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit motivul pentru care l-a transferat pe Florin Achim (31 de ani), fundaș dreapta.

Florin Achim este legitimat la FCSB din februarie, când venea liber de contract după despărțirea de Academica Clinceni. Multă vreme accidentat, fundașul dreapta a prins sezonul trecut doar un minut  în roș-albastru, la 3-1 cu CFR Cluj, în ultimul meci de campionat. 

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”
FCSB
După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Gigi Becali, despre cum a ajuns Florin Achim la FCSB

„Pentru Achim a intervenit duhovnicul lui. Vă spun adevărul! Are un duhovnic pe care îl iubesc foarte mult și atunci a intervenit și a zis: «Uite, e ucenicul meu». Nu am mai zis nimic, l-am luat. Dar nu l-am văzut. 

I-am zis lui Dică: «Bă, ai făcut echipa cum ai vrut, acum vreau să îl văd și pe Achim. I-am dat salariu, vreau și eu măcar să îl văd». Dacă erau Boboc sau Pantea extraordinari, cum e Radunovici pe stânga, atunci ziceam «bă, sunt extraordinari și nu poți să îi scoți». Dar așa, de ce să nu îl țin eu și pe Achim? O să avem și meciuri în Cupă, jucăm din 3 în 3 zile. Dacă el e mai bun, el rămâne fundaș dreapta”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Pentru postul de fundaș drepta, FCSB îi mai are la dispoziție pe Radu Boboc și Alexandru Pantea. Ovidiu Popescu, titularul din sezonul trecut, este accidentat și va lipsi pentru restul anului, în timp ce Vali Crețu a fost tras pe linie moartă, fiind folosit doar în 3 partide în acest sezon.

Gigi Becali ridică iarăși presiunea! Îi cere lui Dică să bage titular un jucător care a evoluat 1 minut: „Să văd pe ce-am dat banii!”
Florin Achim, în duel cu Valentin Gheorghe

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali a pus punct perioadei de transferuri: „Ăștia sunt” + Ce se întâmplă cu Bouhenna

Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
istet10
istet10  •  05 Septembrie 2022, 20:46
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 05 Septembrie 2022, 18:26

ce zici ma acolo ???? rasule ..tu intelegi ce scrii ???

Prostalaule! Te bagi in seama?

oncica07
oncica07  •  05 Septembrie 2022, 20:02
Postat de dobrin pe 05 Septembrie 2022, 19:34

Octavian Popescu are mutra de colectivist.

:)))lol:)))))

Hcm27
Hcm27  •  05 Septembrie 2022, 19:59

Ăsta(nr.Achim)mai lipsea,Nea Gigi,ca în rest ai de toate!Mai bine ține-l acolo "ascuns",pe bancă și dă-i salariul în continuare,ca altfel se supăra Doamne,Doamne pe mata și îl mai superi și pe popa ăla duhovnic

Vezi toate comentariile (21)
Comentează