FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a pus punct perioadei de transferuri: „Ăștia sunt” + Ce se întâmplă cu Bouhenna

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 11:27 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:18

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că a încheiat campania de achiziții din această vară.

Azi, 5 septembire, este ultima zi de mercato în SuperLiga, iar FCSB nu va mai efectua nicio mutare, așa cum a anunțat patronul roș-albaștrilor.

Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri
FCSB
Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri

Gigi Becali a pus stop campaniei de achiziții

„Nu mai luăm nimic. Ăștia sunt, ne-am calificat cu ei. Acum încercăm să facem ceva în Europa, eu zic că o să facem. Eu sunt foarte încrezător, avem echipă valoroasă, de la mijloc în sus, toți 6 sunt de valoare”.

Eu unul, de fundașii centrali, sunt foarte mulțumit. Eu spun că sunt mulțumit. Dacă nu eram, spuneam că trebuie să luăm doi. A, că trebuie să mai exerseze puțin la jocul de picior, să plece cu pase, asta e treaba antrenorului, dar eu sunt mulțumit”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Becali: „De Bouhenna nu sunt mulțumit”

Becali a vorbit și despre Rachid Bouhenna. Stoperul a rămas la echipa bucureșteană, deși patronul declara că „nu va mai juca la FCSB î viața lui”. Patronul roș-albaștrilor și-a exprimat din nou nemulțumirea față de algerian.

„Nu sunt mulțumit de Bouhenna. Nu mă simt în siguranță când joacă el. O să vedem”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei menționate.

Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!». Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!

- Gigi Becali, în august

FCSB, în această perioadă de transferuri

  • ANTRENOR: Nicolae Dică (nou)
  • VENIRI: Bouhenna (CFR Cluj), Dawa (FC Botoșani), J. Tamm (liber), Miculescu (UTA), Rusu (Mioveni), Eduard Radaslavescu Radu Boboc (ambii Farul), Marco Dulca (Chindia), Vadim Rață (Chindia)
  • REVENIRI: Ad. Niță (Unirea Constanța), Haruț (FC Botoșani), M. Lixandru (CS Mioveni), Ducan (CS Mioveni), M. Udrea (Unirea Constanța), R. Ion (Clinceni), Cr. Dumitru (FC Argeș), Pandele (Metaloglobus), Pantea (Hermannstadt), G. Simion (Aris Limassol), Șt. Cană (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Burlacu (liber), A. Miron (Hapoel Haifa), Keșeru (UTA), Straton (FC Argeș), Vinicius (liber), Cr. Dumitru (CS Mioveni), Nedelcu (Farul), R. Ion (Farul), Perianu (FC Botoșani), Fl. Tănase (Al Jazira), Gabriel Simion (Universitatea Cluj), Vadim Rața (Voluntari)

Citește și alte știri despre FCSB:

Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”

FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  05 Septembrie 2022, 15:26

Atâta bază poti pune pe ce spune GB. Saptamana trecuta mai facea 2-3, ii lasa pe MM si Dica. Cine se pune la mintea lui, are ce publica zilnic. Referitor la Bouhenna, vedeti in urma cu 1 an ce zicea de Radunovici si ce face acum acelasi jucator. Trebuie să ai si ceva tărie de caracter, sa-ti vezi de munca ta si să nu renunți imediat. De aia ai lor reusesc pe unde merg, nu mereu din prima, iar ai nostri vin retur după 6 luni, la Ovidiu cel mai bine.

mdobresscu02
mdobresscu02  •  05 Septembrie 2022, 14:00

"Eu zic că o să facem ceva în Europa, avem echipă valoroasă". Sigur, cu remorca agăţată de avion, la câte goluri cadou vă dă Regatul Unit !

paolo12
paolo12  •  05 Septembrie 2022, 13:17
Postat de florianveress pe 05 Septembrie 2022, 12:28

Fără el ciobandante viaţa e pustiu!

De ce intri în articol? Nu mai bine citești paginile alea verzi, despre Divizia B?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează