FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 10:18 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:18

Helmut Duckadam (63 de ani), legenda Stelei, este convins că zilele lui Dică pe banca lui FCSB sunt numărate, dacă echipa va pierde următoarele două meciuri.

FCSB va juca joi cu West Ham, în grupele Conference League (de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și pe Pro TV), apoi va da peste Voluntari în Liga 1, pe 17 septembrie. Duckadam crede că în cazul unei înfrângeri la scor cu englezii și al unui pas greșit cu ilfovenii, Dică va pleca de la FCSB.

FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League
WEST HAM - FCSB
FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League

Helmut Duckadam crede Nicolae Dică ar putea pleca de la FCSB

„FCSB nu cred că se va califica din grupa de Conference League. Dacă FCSB se va întoarce cu o înfrângere usturătoare de la West Ham și în etapa următoare nu va lua 3 puncte, Nicolae Dică cu siguranță nu va rămâne”, a declarat Helmut Duckadam la Pro Arena.

În Superliga, FCSB ocupă locul 13 din 16, cu doar 7 puncte aducate în 7 meciuri. 

Gigi Becali: „Dică a calificat echipa”

După ce FCSB a pierut cu Farul, 1-3, patronul Gigi Becali a fost întrebat dacă postul lui Dică este în pericol. Răspunsul latifundiarului a fost categoric.

„Ce să mai întrebi? Dică a calificat echipa, dacă întrebi, întrebi degeaba. E o întrebare prea aiurea. Dacă apare (n.r. - că vrea să-l dea afară), care-i problema mea? Să apară! Să se facă de râs ăla care scrie”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

DEZBATEREA ZILEI » Poate Nicolae Dică să o scoată pe FCSB din criză?

Citește și alte știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Becali pentru mazilirea lui Rața: „«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu, că ești șmecher»” + MM: „Ce putem face? Proprietarul ia deciziile”

Jucătorul regretat de Mihai Stoica: „E o pierdere foarte mare”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează