FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul regretat de Mihai Stoica: „E o pierdere foarte mare”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 08:31 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:16

Mihai Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, regretă absența lui Iulian Cristea din echipă. Fundașul central s-a accidentat în iunie și nu va mai juca în acest an.

Cristea a fost titular pentru naționala României în meciul cu Muntengeru din Liga Națiunilor, 0-2, de pe 4 iunie. Stoperul s-a accidentat atunci încă din startul partidei. A suferit o ruptură de ligament încrucișat, a fost operat și va reveni pe teren abia în 2023.

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Becali pentru mazilirea lui Rața: „«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu, că ești șmecher»” + MM: „Ce putem face? Proprietarul ia deciziile”
FCSB
Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Becali pentru mazilirea lui Rața: „«Vrei să mă trimiți înapoi la Voluntari, dă-mi 50-60 la sută din salariu, că ești șmecher»” + MM: „Ce putem face? Proprietarul ia deciziile”

MM Stoica regretă absența lui Iulian Cristea

MM regretă și absența lui Ovidiu Popescu, accidentat grav în meciul cu Mioveni (1-1). La fel ca Iulian Cristea, fundașul dreapta nu va mai juca în acest an.

„Ovidiu Popescu e pierdere mare. La fel şi Cristea. Cristea a marcat patru goluri în sezonul trecut. E unul dintre fundaşii centrali marcatori în ultimii ani.

S-a experimentat foarte mult la noi, am jucat din trei în trei zile şi probabil este şi aceasta o explicaţie pentru rezultatele noastre din campionat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

După 7 meciuri jucate în Liga 1 în acest sezon, FCSB are 7 puncte și ocupă locul 13.

DEZBATEREA ZILEI » Poate Nicolae Dică să o scoată pe FCSB din criză?

Citește și alte știri din Liga 1:

De ce a încercat să plece Tamaș, în cele din urmă titular în Petrolul - FC Botoșani: „Ar fi vrut la Craiova”

Nicolae Constantin arată cu degetul: „Au probleme mai mari decât Petrolul și nu văd pe nimeni să întrebe de ei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Erik
Erik  •  05 Septembrie 2022, 13:12

Îi este dor de centrările lui... ????‍♂️

Vezi toate comentariile (1)
Comentează