FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri

Gabriel Machado (între Chipciu și Narcis Răducan) a jucat doar 4 meciuri la FCSB FOTO: Raed Krishan
Gabriel Machado (între Chipciu și Narcis Răducan) a jucat doar 4 meciuri la FCSB FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 10:28 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 10:53

Gabriel Machado (33 de ani), fostul fotbalist brazilian al celor de la FCSB, a ajuns de câțiva ani poștaș în Elveția.

Fostul atacant al bucureștenilor mai joacă și fotbal la formația Zug 94, echipă ce evoluează în eșalonul al patrulea din „Țara Cantoanelor”.

Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”
FCSB
Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”

Brazilianul a livrat timp de câțiva ani colete, iar între timp a fost avansat la munca de birou. În prezent are mai mulți oameni în subordine.

Gigi Becali despre Gabriel Machado: „M-am păcălit cu ăsta. L-am luat pe încredere”

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, l-a dat afară de la FCSB (Steaua cum se numea la acea vreme) după 2 ani, perioadă în care a strâns numai 4 apariții. Atacantul fusese adus în ianuarie 2011, de la Universitatea Cluj, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Sfârșitul aventurii lui Machado la FCSB a început în momentul în care Gigi Becali l-a scos de la inimp și l-a criticat public, după un meci contra Astrei Giurgiu: „L-am văzut pe Machado, dormea pe teren. M-am păcălit cu ăsta. Eu l-am luat pe încredere”, declara latifundiarul din Pipera în urmă cu 10 ani.

Gabriel Machado, carieră în Brazilia, Elveția, România, Spania și Suedia

Atacantul născut la Porto Alegre și-a făcut junioratul la Juventude, formație la care și-a făcut și debutul la nivel de seniori. În ianuarie 2008, sud-americanul a făcut pasul în Europa, în Elveția, la Grasshoppers Zurich. 

Peste numai un an, Grasshoppers l-a împrumutat la o altă formație elvețiană, Stade Nyon. În iulie 2009, atacantul brazilian a ajuns în România, la Universitatea Cluj, din postura de jucător liber de contract. 

În ianuarie 2011, Machado ajungea în Ghencea. A părăsit formația bucureșteană în ianuarie 2013, când a ajuns în Spania, unde a evoluat pentru Rayo Vallecano și Hercules Alicante. 

În august 2013, fostul fotbalist al celor de la FCSB s-a transferat în Suedia, la Syrianska. În ianuarie 2014, a revenit în fotbalul românesc, la Universitatea Cluj, unde a stat însă numai un an. 

Din ianuarie 2015, evoluează fără întrerupere în fotbalul elvețian, la echipe precum United Zurich, FC Wettswil, FC Glattburg, FC Regensdorf,FC Kosova, FC Freienbach și Zug 94.

16goluri a marcat Gabriel Machado la U Cluj. În tricoul celor de la FCSB n-a avut nicio realizare

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Au reactivat „pista” Croitoru » Echipa din Liga 1 vrea să-și demită antrenorul și a pregătit oferta pentru „principalul” lui FCU Craiova

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum ajunge în Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  05 Septembrie 2022, 16:42
Postat de comunist pe 05 Septembrie 2022, 14:09

FCSB e pepiniera buna de postasi, parca si Claudiu Răducanu ajunsese postas cu bicicleta prin Mexic acu multi ani, doar ca era specializat pe livrat doar de carduri bancare

Ai dreptate. Chiar au pepinieră de poștași. Următorul absolvent e tavi popescu. Cu studiile lui îi dau ăștia pe mâna direct ziarele de la kaufland.

inshallah
inshallah  •  05 Septembrie 2022, 16:30

Castiga mai bine acum decat pê vremuri la U Cluj

comunist
comunist  •  05 Septembrie 2022, 14:09

FCSB e pepiniera buna de postasi, parca si Claudiu Răducanu ajunsese postas cu bicicleta prin Mexic acu multi ani, doar ca era specializat pe livrat doar de carduri bancare

Vezi toate comentariile (7)
Comentează