FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Gigi Becali, patronul lui FCSB, i-a acordat un ultimatum lui Marco Dulca (24 de ani), mijocașul adus de la Chindia în această vară/ foto Imago Images
Gigi Becali, patronul lui FCSB, i-a acordat un ultimatum lui Marco Dulca (24 de ani), mijocașul adus de la Chindia în această vară/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2022 11:38 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 13:18

Gigi Becali, patronul lui FCSB, i-a acordat un ultimatum lui Marco Dulca (24 de ani), mijlocașul adus de la Chindia în această vară.

Latifundiarul l-a criticat dur pe Dulca după înfrângerea cu Farul, 1-3, spunând că „a fost zero”. Acum, Becali a susținut că îi mai acordă o șansă, deoarece Marco a fost pe teren la Viking - FCSB 1-3, atunci când roș-albaștrii au obținut calificarea în grupele Conference League.

Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri
FCSB
Un fost jucător de la FCSB a ajuns poștas! Povestea incredibilă a fotbalistului dat afară de Gigi Becali după câteva meciuri

Becali îi dă un ultimatum lui Marco Dulca

„Pe Dulca îl mai încerc. Eu sunt un om care are cunoștințe. Iau lucrurile rele și bune și le bun în balanță. Eu îl mai încerc, m-am calificat cu el în teren. Dar dacă văd că intră și îi tremură mâna la menghină, păi bă, strici treaba, la revedere. 

Am făcut o greșeală cu Radaslavescu, mi-a plăcut acum 2 ani de el, l-am luat ca investiție. Acum nu l-am băgat. A intrat 10-15 minute și am văzut tupeu. Păi, dacă ăla de 18 ani e mai bun ca ăla de 24, păi, îl bag pe ăla, îi mai crește valoarea. Fotbal e complicat, nici Ferguson nu știe secretele lui. Când ești FCSB trebuie să ai rezerve la 70% din valoarea titularilor”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Rață 

Becali a vorbit și despre plecarea lui Rața. Mijlocașul a bifat doar 108 minute la FCSB, înainte să fie expediat înapoi la Voluntari.

„Eu am spus, de acum încolo așa fac. Vii la FCSB, semnezi pe un an plus 4,3 sau doi. Și mai semnezi un contract ca să pot să scap de tine când vreau. Eu așa fac, ca la menghină. Pentru că vin la FCSB și nu îi țin picioarele. Așa, eu te verific la muncă. Nu ții bine șurubelnița la mine, la revedere. 

I-am dat șurubelnița și i-a căzut de 2 ori. Păi, să stau cu jucători 5 ani să le dau bani degeaba? El e de Voluntari, nu de FCSB. Sunt unii care când vin la FCSB zici că sunt de acolo. Gen Cordea, l-am băgat și fundaș stânga, tot a jucat. Florentin Dumitru a venit, acolo a rămas. Alții nu au tupeu, curaj”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și alte știri despre FCSB:

Helmut Duckadam, avertisment pentru antrenorul roș-albaștrilor: „Dacă FCSB pierde rău cu West Ham și nu câștigă în campionat, Dică va pleca”

FCSB are ca model Steaua » Roș-albaștrii dau peste a doua favorită la câștigarea Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
maradona79
maradona79  •  05 Septembrie 2022, 15:43
Postat de flick2020 pe 05 Septembrie 2022, 15:08

Ce treaba are echipa cu *** lui jiji ? Tu tineai cu dinamo pentru ca iubeai clica de hoti in frunte cu Borcea ?

Asumptia ta ca as fi suporter al lui Dinamo sustine ce am intrebat in comentariul amterior. Cat de inteligent sa fii ca sa tii cu fecesebe?

flick2020
flick2020  •  05 Septembrie 2022, 15:08
Postat de maradona79 pe 05 Septembrie 2022, 12:35

Menghina, surubelnita, strung...sectia muncitori necalificati de la fecesebe. Cat de inteligent sa fii ca suporter ca sa sustii o astfel de echipa?!

Ce treaba are echipa cu *** lui jiji ? Tu tineai cu dinamo pentru ca iubeai clica de hoti in frunte cu Borcea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forumer.47
forumer.47  •  05 Septembrie 2022, 14:45
Postat de mdobresscu02 pe 05 Septembrie 2022, 13:52

Fii sigur că *** *** ţi-a citit postarea şi deja a intrat în fibrilaţie cum să se conformeze !!!

La ce nivel scazut sunt fecefacasabistii, incredibil.... Astia sunt fanii Salam, Acces Direct, FC FaciCeSpuneBecali2003 etc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close